Modna evolucija Vinus Vilijams na teniskom terenu

Poznati 28. sep 202117:08 > 17:11
Foto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Još prvi put kada je izašla na Grend Slem turnir, gledaoci su jedva čekali da vide njenu odevnu kombinaciju za taj meč.

Sestre Vilijams su poznate po svom umeću u tenisu ali i po specifičnom stajlingu. Dok ostale devojke na teren izlaze u standardnim haljinama i suknjicama, ove dve legende ženskog tenisa menjaju igricu i prkose strogim pravilima belog sporta.

Foto: Mike Frey/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

Foto: Storms Media Group / Alamy / Alamy / Profimedia

Vinus je nekoliko puta bila i ismevana zbog svojih kobinacija i njihove „nevažnosti“ na terenu, ali to je ipak nije zaustavilo da na turnire dolazi u velikom stilu.

Foto: PATRICK KOVARIK / AFP / Profimedia

Kombinacija sa čipkom je verovatno izazvala najviše komentara. Mnogi su se pitali šta je htela da postigne ovom haljinicom, a odgovor je „Burleska stil“.

Foto: PATRICK KOVARIK / AFP / Profimedia

 

Nikada se ne ponavlja, a njeni autfiti konstantno napreduju. Na terenu prikazuje uvek nešto novo i maštovito, a stila i samopouzdanja joj nikada ne manjka.

Foto: Peter van den Berg / Avalon / Profimedia
Foto: YORICK JANSENS / AFP / Profimedia

Vinus je pokrenula i sopstveni brend odeće EleVen kako bi ženama pružila kvalitetnu odeću koja čini da se osećaju sjajno i da pritom ostvaruju bolje rezultate u sportu.

Foto: Roma / IPA / PA Images / Profimedia

Vinus kaže da prilikom izrade svoje odeće, EleVen nikada ne pravi, niti će praviti kompromise u pogledu kvaliteta, kroja ili udobnosti.

„Pokrenula sam EleVen sa snom o stvaranju zajednice koja će pomoći ženama da se osećaju moćno i daju sve od sebe. U tome će im pomoći odeća u kojoj mogu da se osećaju samouvereno, na terenu i van njega“, objasnila je teniserka.

***
Bonus video: Monika Beluči

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram