Mia Niketić, devojka Nebojše Stefanovića, lično je osetila surovost sveta mode

Mia Niketić Foto: Marija Zdravković - shootwithkitty

Svi pričaju o njoj.

Mia Niketić, za koju kažu da je najlepša veterinarka u Srbiji, dospela je u centar pažnje zbog veze s bivšim ministrom Nebojšom Stefanovićem.

Kako se piše, Mia i Nebojša su u vezi već godinu dana.

Osim što je veterinarka, Mia je i model – nedavno je oduševila publiku na Nedelji mode u Beogradu, kada je prošetala pistom na otvaranju manifestacije.

Foto: Nova.rs

Mia je uspela da uskladi dve totalno različite karijere. Dok je od kolega veterinara uvek imala samo podršku, u surovom svetu modelinga je imala negativna iskustva.

„Bila sam na kastingu za reviju naše renomirane kreatorke, koja mi je tom prilikom oštro odbrusila kako sam debela i kako su mi kukovi ogromni. Imala sam 17 godina i u tom uzrastu komentari takvog tipa dosta mogu narušiti samopouzdanje i iskriviti sliku koju imamo o sebi i svom telu. Srećom, nisam dozvolila da me to obeshrabri, već sam shvatila da sa takvim ljudima jednostavno ne želim nikad ni da sarađujem“, otkrila je Mia u intervjuu za Zadovoljna.rs.

Mia Niketić Foto: Marija Zdravković – shootwithkitty

Posao veterinarke joj donosi povremeni stres, kog se rešava razgovorom sa tatom, čašom vina sa mamom, dobrom knjigom, filmom ili serijom – a ponekad i otplače. Voli da odvrne muziku i vozi se besciljno po gradu.

„Toliko toga može da se nauči od životinja, a pre svega šta je to bezuslovna ljubav, lojalnost, zahvalnost, privrženost i kako pronaći sreću u malim stvarima“, kaže Mia.

Mia Niketić Foto: Marija Zdravković – shootwithkitty

Manekenka nam je otkrila i kako održava savršenu liniju.

„Nemam neku posebnu fitnes rutinu, sve mi zavisi od raspoloženja. Nije tačno da se nema vremena za trening, sve je stvar prioriteta i odnosa prema sopstvenom zdravlju i izgledu. Ja sam neko ko voli da trenira i bude u formi, ali naravno da povremeno volim da se častim masnim burekom, svratim do McDonaldsa, pojedem pljeskavicu u tri ujutru“, rekla je.

Naglasila je da se baš nikada ne izgladnjuje, ali trenira tri puta nedeljno. Najzad, otkrila nam je i svoj meni za najbolje rezultate.

„Imam redovne obroke, jedem dosta svežeg povrća, ribe, belog mesa i ne jedem posle 19h. Doručak je obavezan i nikada ga ne preskačem, a uglavnom je i najobilniji obrok. Nedelja je cheat day, tada sebi dozvolim da uživam u slasnim zalogajima bez griže savesti. Jedini problem je što to nekad nije samo nedelja“, našalila se.

***
BONUS VIDEO: Tamara je srpska hirurškinja u Brazilu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram