Metalik manikir koji nosi Bijonse najavljuje novi trend

Bijonse
Bijonse i njen metalik manikir - obožavamo zajedno, Foto: IMP Features / IMP Features / Profimedia

Francuski manikir kakav fura Bijonse, totalno je drugačiji od svakog koji smo do sada videli - i ne možemo da prestanemo da gledamo u njen metalni remiks tradicionalnog nailart-a.

Dok njeni fanovi nestrpljivo čekaju Bijonsin sedmi album, ona se opušta i živi svoj život, putuje i provodi vreme sa suprugom i troje dece. I pored svih svojih obaveza, ona uspeva da pruža nove kolekcije Ivy Parka, kao i odlične autfite kojima se svi divimo. U septembru je izgledala zapanjujuće noseći sjajnu neonsku zelenu senku za oči, boju koju ne vidimo često kod nje. Zatim, dva meseca kasnije, pokazala je smaragdno zeleni i zlatni francuski manikir sa kog nismo mogli da skrenemo pogled.

Sada nas još jednom impresionira francuskim manikirom, povaj put sa srebrnim vrhovima. Ona je podelila svoje nove nokte zajedno sa svojom srebrnom kombinacijom koju je ovekovečila na svom Indstagram profilu, a na sedmom slajdu dobijate jasan pogled na ovaj metalik manikir.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

+

Njeni dugi nokti su bili oblikovani u obliku badema, što je stil koji ona obično nosi. Pored francuskog manikira, njen kozmetičar je dodao sićušne crne geometrijske oblike ispod svakog vrha. Svaki nokat ima drugačiji oblik – na primer, mali nokat ima mali crni trougao, dok kažiprst ima mali kvadrat. Ove male crne figure daju ovom francuskom manikiru neočekivani obrt koji volimo.

Francuski manikir je ponovo postao popularan, posebno sa vrhovima u šarenim pigmentima, a ne belim kao nekada. Tradicionalni manikir takođe ne ide nikuda, prema rečima umetnika za nokte koji su rekli za Allure da su predvideli da će stil biti trend u 2022.

***

Bonus video: Vatrene haljine sa Met Gale

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram