Melanija Tramp lepša nego ikad na venčanju o kojem bruji Amerika

Foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia
Foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Mladenci deluju nespojivo.

Na društvenim mrežama su se pojavile fotografije i snimci sa venčanja kontroverznog biznismena Adama Kidana, na kojem su između ostalog bili Melanija i Donald Tramp.

Melanija je blistala u dugoj teget haljini i izgledala je lepše nego ikad.

Adam Kidan, multimilioner i prijatelj bivšeg predsednika Donalda Trampa, svojevremeno je imao problema sa zakonom. Sa poslovnim partnerom je proveo u zatvoru 31 mesec i od tada se nije se previše pričalo o njemu. Međutim, njegovo venčanje izazvalo je razne spekulacije.

Adamova nova žena je Kris Estevao o kojoj se ne zna previše, ali prema njenom Fejsbuk profilu, ona živi na Floridi i ima jednu ćerku. Nejasno je kada je počela da se zabavlja sa Adamom, ali su prvi put počeli da se pojavljuju na zajedničkim fotografijama krajem 2020.

Venčali su se pre nekoliko dana na Trampovom imanju Mar-a-Lagu. Za Adama se zna da ima 58 godina, dok njene godine nisu poznate, ali mnogi ljudi komentarišu kako je Kris mnogo mlađa od Adama i da je s njim samo zbog novca.

Venčanje je bilo glamurozno sudeći po snimcima, a nastupao je i Andrea Bočeli.

Donald Tramp je na Tviteru napisao: „Andrea Bočeli je večeras nastupio veličanstveno u Velikoj sali Mar-a-Laga, na venčanju veoma posebnog para. Biće to spoj koji traje večno, srazmerno lepoti same večeri!!!“

***

Bonus video: Tamara je srpska hirurškinja u Brazilu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram