Manekenka i golman provode praznik na Karibima i ljudi ne veruju kako izgledaju

Foto: ABACA / Abaca Press / Profimedia

Najbolja reklama za teretanu.

Manekenka Izabel Gular i njen verenik, golman Kevin Trap, uživali su u prazničnom raspoloženju na Božić u toplim vodama Kariba.

Brazilska lepotica (38) pokazala je svoje zategnuto i preplanulo telo u minijaturnom crvenom bikiniju sa tangama dok se provodila na belom pesku i kristalno plavim vodama Sent Bartsa, gde ona i njen verenik, golman nemačke reprezentacije Kevin Trap, uživaju u tropskom odmoru.

Foto: ABACA / Abaca Press / Profimedia

Ostrvo je popularno među bogatim i slavnim, a mnogi posetioci tamo stižu jahtom ili privatnim avionom.

Izabel i Kevin su jako skladan par – izgledaju neverovatno zgodno i mišićavo, pa su izazvali mnogo reakcija dok su se zabavljali na plaži.

Foto: ABACA / Abaca Press / Profimedia

Njih dvoje su vereni četiri više od četiri godine. Upoznali su se na modnoj reviji u Parizu i navodno su počeli da se zabavljaju 2015.

Kevin je zaprosio Brazilku 2018. godine, a Izabel je podelila dobre vesti na društvenim mrežama i napisala: „Kada upoznate nekoga ko vam promeni život na svaki način, sigurni ste da je to prava osoba za vas“.

Foto: ABACA / Abaca Press / Profimedia

Izabel je bodrila svog verenika na Svetskom prvenstvu u Kataru. Nemački tim nije igrao onako kako su se nadali i njihovi gubici su rezultirali padom na rang listi sa 11. na 14. mesto.

Tim Brazila je ipak bolje prošao.

***
BONUS VIDEO: Vežbe za zadnjicu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram