Mali princ Džordž pozirao za kamere, a onda potezom šokirao sve

Dave Shopland / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nije mu prvi put.

Britanska kraljevska porodica i ove je godine prisustvovala božićnoj crkvenoj službi pa su tako snimljeni ispred crkve Svete Marije Magdalene u Sandringamu. Pažnju su, kao i uvek, privukli princ Vilijam i Kejt Midlton, kao i njihovo troje dece – Džordž, Šarlota i najmlađi princ Lui.

Iako su mnogima već dobro poznati nestašluci princa Luija, ovog puta poglede je privukao njegov stariji brat Džordž. Naime, tokom šetnje do crkve, Džordž je pogledao u kamere, a zatim isplazio jezik.

Mada mnogi smatraju da imitira bratovo ponašanje, ovo nije prvi put da je Džordž isplazo jezik pred kamerama. Štaviše, isto je uradio u septembru prošle godine, i to na sahrani kraljice Elizabete II.

„Ovo je sramotno. U toj dobi svakako bi trebalo da zna bolje. Kako neprijatno za celu njegovu porodicu u ovakvom trenutku. Stvarno sam zabrinut zbog njegovih problema u ponašanju“, „Šokantno ponašanje. Celoj porodici nedostaje discipline“, „Svi vi koji kažete da je ovo dečje ponašanje imate razmaženu decu“, samo su neki od komentara na društvenoj mreži X.

Ipak, bilo je i onih koji su stali u odbranu mladog princa: „Kao da ste vi bili savršeni kao deca'“, „On je samo dete, mislim da je ovo smešno“, „Samo je polizao usne“, „Ne krivim ga'“, „Ovo je tipično dečje ponašanje, pustite ga“.

Inače, svet su nedavno obišle fotografije na kojima je Vilijam sinu pokazao svoju oštru stranu. Princ je nešto gestikulirao dečaku na stadionu u Francuskoj, ali ne zna se što je mališan učinio da bi Vilijam bio toliko ozbiljnog lica tokom utakmice između Velsa i Argentine. Nagađa se kako bi mogao biti i uznemiren zbog loše utakmice reprezentacije Velsa, piše Daily Mail, a prenosi Story.hr.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram