Ljubavni život Italijana koji je osvojio Evropu

Poznati 23. maj 202112:53 > 12:53
Maneskin
Maneskin; Foto: Vladimir Astapkovich / Sputnik / Profimedia

Rock bend Maneskin s pesmom "Zitti E Buoni" pobednik je 65. Evrovizije, a kontroverzni pevač Damiano David proglašen je i za najboljeg frajera na takmičenju. Verovatno i najluđeg.

Plesao je u štiklama, poljubio je gitaristu na sceni Evrovizije, pričalo se da se muva sa Sanjom iz Hurricane, a trenutno je glavna tema da li je David šmrkao kokain u prenosu uživo – da, ovaj momak definitivno zna da privuče pažnju.

Pročitajte još:

Rođen je u Rimu 8. januara 1999. godine, studirao je muziku, ali je na svom putu do zvezda odustao. U Maneskin je došao kasnije, Vitoria De Angelis i Tomas Ragi su bend pokrenuli još u srednjoj školi, 2015. godine. Prvo su svirali po ulicama Rima, ali slavu su dotakli učešćem u italijanskoj verziji X Factora – osvojili su drugo mesto.

A Damiano David od starta je intrigirao, posebno njegov emotivni život.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Damiano David/Måneskin (@ykaaar)

Pričalo se da je imao aferu s Viktorijom, ali je on demantovao rečima da će oni zauvek biti najbolji prijatelji. Povezivali su ga i sa naslednicom modne imperije Guči – Drusilom, što je ona demantovala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Damiano David/Måneskin (@ykaaar)

Bio je veren sa izvesnom Lukreciom Petrakom sa kojom je raskinuo veridbu 2017. godine, a navodno se iste godine smuvao s manekenkom Đorđom Soleri – nedavno je podelio njihovu fotografiju uz komentar: „Posle 4 godine, kako reći ne?“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Damiano David/Måneskin (@ykaaar)

„Nemam prototip žene, svaku vrstu tela smatram lepom. Međutim, uz imperativ harmoničnosti i nege. Dozvolite da objasnim. Volim vrlo mršave devojke sa malim grudima, ali zategnutih tela. Volim više zaobljena tela sa izraženim oblinama i velikim grudima. Volim standardna tela sa svime na svom mestu i ništa preterano. Volim lepe devojke, sve. A lepota može biti subjektivna. Ali određene stvari koje se tiču ličnosti su univerzalne“, pisao je na društvenim mrežama.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram