Ljubavne veze poznatih Srba koje ne zanimaju skandali

Foto: E-stock, SplashNews.com / Splash / Profimedia

Mnoge slavne ličnosti su, osim karijerama, na publiku ostavile utisak i svojim privatnim životima. Ispratili smo mnoge ružne raskide i razvore, borbe za starateljstva, fizičke obračune, prevare. Ovi poznati parovi su dokaz da je privatnost ipak najbolja opcija i da veze ne moraju nužno da budu turbulentne.

Jelena i Novak Đoković

Sipmatije datiraju još iz srednje škole. Njihova ljubavna priča počinje još 2005. godine, a veza je krunisana brakom devet godina kasnije. Sada mama i tata Stefana i Tare, Jelena i Novak svoje obožavaoce oduševljavaju skladnim odnosom bez skandala.

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković

Sloboda i Vojin su se upoznali na snimanju filma „Zona Zamfirova. Već tada su se rodile simpatije, iako su oboje u to vreme imali partnere. Vojin je bio u braku sa novinarkom Natašom Milovanović, a Sloboda je bila u vezi sa rediteljem Jugom Radivojevićem. Nakon Vojinovog razvoda i kraha glumičine veze, započeli su romansu. Nakon šest godina veze stali su pred oltar, a venčanje je bilo tajno. Njihova ljubav ne jenjava, a od 2008. su i roditelji Mile i Vere.

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić

Iako su glumac Ivan Bosiljčić i pevačica Jelena Tomašević počeli da se viđaju 2008. godine, on je bio zaljubljen u nju mnogo pre prvog susreta. Kako je jednom prilikom ispričao, glumac i dalje pamti trenutak kada je prvi put video Jelenu – na televizijskom ekranu. U toku njihove veze spekulisalo se o jednom raskidu, ali ni jedna strana nije davala izjave na tu temu. Njihova ćerkica Nina, danas ima 9 godina.

Branka Pujić i Dragan Jovanović

Svi znaju za film “Sveto mesto” iz 1990. godine, kada su ovi glumica i glumac prikazali svoje neverovatne talente. Međutim mnogi ne znaju da su njih dvoje od tada zaljubljeni do ušiju! Iz te ljubavi nastala je i ćerka Anđela koja je krenula njihovim stopama i postala sjajna glumica.

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević

Jedino što su ovom paru osporavali jeste razlika u godinama. Međutim ljubav im niko ne može osporiti. Sa rečenicom: „Gospođo, ja sam u Vas neizlečivo zaljubljen“, Veljko Kuzmančević se obratio svojoj supruzi Verici Rakočević kada ju je ugledao i sada sa njom uživa u srećnom braku. Oni su dokaz da ljubav ne zna za godine.

Nikolija Jovanović i Relja Popović

Ljubavna priča ovog popularnog para počinje 2014. godine. Nikolija i Relja su nedavno dobili svoju drugu ćerku i uživaju u svojoj vezi već punih sedam godina. Njihova ljubav se razbuktala 2014. godine, nakon snimanja spota za pesmu „Alkohola litar“, a Relja je odmah preuzeo inicijativu jer kako kaže – znao je da je posebna.

***
Bonus video: Nemački bokser

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram