Lepa glumica nakon tri ljubavna kraha sreću našla sa 15 godina mlađim

sijena miler
Foto: MJ Pictures / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Sijena Miler trenutno je u ljubavi sa 15 godina mlađim manekenom.

Britanska glumica Sijenna Miler ovih je dana u centru pažnje zbog nove hit serije „Anatomija jednog skandala“ u kojoj uz Ruperta Frenda glumi glavnu ulogu.

Četrdesetgodišnjoj Sijeni je to prvo pojavljivanje na malim ekranima nakon više vremena, a pozitivne reakcije gledalaca svedoče da im je poprilično nedostajala. Poslednjih godina najveću je pažnju plenila ljubavnim životom i raskidima veridbi. Trenutno ljubi 15 godina mlađeg manekena Olija Grina s kojim je vezu potvrdila u februaru ove godine, a pre njega povezivali su je s dugogodišnjim prijateljem Arčijem Kesviskom, piše Dnevnik.hr.

Glumica je nedavno prvi put progovorila o raskidu veridbe s Lukasom Cvirnerom i pri tome nije krila kako se oseća.

„Očigledno je da imam puno iskustva kada su ovakve situacije u pitanju. Tabloidi odmah sve objave i pojedinci nemaju nikakvu moć nad time. Bilo ko može napisati bilo šta i to je prava ludnica. Suočila sam se s javnim raskidom. Nisam nikada bila neko ko sanja o venčanju. Bila sam verena nekoliko puta, ali nikada u braku. Svakako, bolje sam prošla ovako nego da sam se razvodila triput“, izjavila je za časopis DuJour.

Pre Lukasa bila je verena s Džadom Louom i Tomom Staridžeom, s kojim je 2012. godine dobila ćerku Marlou.

U intervjuu koji je pre nekoliko godina dala za Harper’s Bazaar Sijena je progovorila o odnosu s Tomom, s kojim je raskinula davnih dana.

„Još uvek se volimo. Ne živimo zajedno stalno, ali provodimo puno vremena zajedno, idemo na odmore jer za našu ćerku je sjajno da ima dvoje roditelja koji se vole i prijatelji su. On mi je definitivno najbolji prijatelj na celom svetu“, izjavila je tada Sijena.

Ali ipak, njena najpoznatija veza bila je s markantnim kolegom Džadom Louom, s kojim se mirila i raskidala nekoliko puta. Oprostila mu je čak bila i prevaru s dadiljom za koju je saznala iz medija, a pokazalo se i da je ona u to vreme njemu iza leđa mutila s kolegom Danijelom Krejgom.

BONUS VIDEO: Svi frajeri Adrijane Lime

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram