Leo ostavlja devojke kad napune 25 – Tom Kruz je izgleda još gori

Foto: Misteriozna planina u komšiluku koja je zaludela Srbe

Slučajnost ili sajentologija?

Vest da je glumac Leonardo Dikaprio nedavno, posle četiri godine, raskinuo sa Kamilom Morone pokrenula je iznova priče da on sve svoje veze završava kad devojka napuni 25 godina. To Leovo strogo pravilo da se zabavlja samo sa mlađima od 25 ipak nije toliko čudno – ako se osvrnemo na bivše ljubavi Toma Kruza.

On se, naime, razveo od sve tri bivše žene kad su napunile 33 godine.

I dok je Tom Kruz vrlo uspešan na filmu, u ljubavi je imao više krahova. Kruz se ženio i razvodio tri puta, a svaki razvod pratio je ceo svet. Između ostalog, pažnju je privlačilo to što sve seže do njegove veze sa sajentologijom, filozofijom u koju svim srcem veruje.

Neki kritičari čak veruju da se razvodi baš zvog svoje opsesije, posebno imajući u vidu jednu stvar koja im je svima bila zajednička, piše cheatsheet.com.

Prva žena ga upoznala sa sajentologijom

Poznati oskarovac odgajan je kao katolik i čak je neko vreme mislio da bi mogao da bude sveštenik. Ali njegovi planovi su se promenili i na kraju je Kruz otišao u Njujork sa 18 godina u nadi da će postati glumac.

Dok je gradio karijeru, Kruz se oženio svojom prvom ženom Mimi Rodžers 1987. Bili su zajedno samo nekoliko godina, ali njen uticaj na Kuza se oseća i danas – Mimi ga je upoznala sa sajentologijom.

Par je najavio razlaz kada je Rodžers imala 33 godine, što i nije tako čudno na prvi pogled. Ali budući događaji su se nizali kao jezive slučajnosti.

Tajna simbolika broja 33

U sajentologiji brojevi nisu nasumični. Oni su vezani za duboku simboliku u univerzumu i sledbenici im pripisuju značenje. Zato je toliko intrigantno što je Kruz odlučio da se rastane sa svojom prvom ženom kada je imala 33 godine.

Broj 33 ima izuzetan značaj u sajentologiji, a da je to Kruzu važno nagoveštava i njegov razvod od Nikol Kidman. Naime, nakon svog prvog razvoda Kruz se oženio Nikol Kidman 1990. Usvojili su dvoje dece i onda se razveli 2001. godine. A kada su odlučili da raskinu, Kidman je imala 33 godine.

Da sve bude intrigantnije, Tom Kruz se potom venčao sa Kejti Holms i razveo se od nje kad je imala – 33 godine. Venčali su se 2006. i dobili ćerku. Sve je delovalo idilično, ali priča sa ponovila kao kod prve dve žene.

Sve to može da bude slučajnost, ali s obzirom na Kruzovu dugogodišnju privrženost svojim religioznim uverenjima, mnogi baš u tome vide razlog za njegova tri razvoda.

Kruz se posle Kejti više nije ženio. Od decembra 2020. u vezi je koleginicom Hejli Atvel, koja ima – 38 godina.

BONUS VIDEO: Svi frajeri Adrijane Lime

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram