Konstrakta: Zašto sam odbila da uzmem 5.000 evra za jedan post na Instagramu

Ana Đurić Konstrakta Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Konstrakta se priprema za nov PZE, a nedavno je otkrila na šta nikada ne bi mogla da pristane iz etičkih razloga.

Ana Đurić Konstrakta opet je u žiži. Osim što će krajem februara opet nastupiti na Pesmi za Evroviziju (27. i 29. februara, 2. marta), Ana je nedavno gostovala u podkastu „100 minuta buke“ i pričala o tome šta joj je sve učešće na Pesmi za Evroviziju (PZE) i Eurosongu donelo, ali i o tome na šta nikako nije pristala ni za kakve pare.

Konstrakta je između ostalog govorila o tome koliko joj je cela ta priča oko Evrovizije promenila život u svakom smislu, a posebno u materijalnom. Ana je konačno uspela da monetizuje rad na muzičkoj sceni dug dve decenije, ali je onda ispričala zašto za neke stvari jednostavno nema stomak, te zašto je nekoliko puta odbila veoma primamljive ponude da reklamira određene proizvode.

„Nije mi okej. Nije mi okej. Okej, naplatiću ja svoj lik i delo, u redu, ajde. Ali zašto bih ja za jedan post uzela 5.000 evra za ono… Znaš meni je to uvredljivo za ljude koji sede mesec dana od devet do pet, i rade neki odgovoran posao, ja to znaš, stvarno mi je to nešto… ne želim da učestvujem u tome“, rekla je Ana.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram