Ko je zanosna Alba, devojka zvanično najseksi muškarca na planeti

kris evans
Foto: Hahn Lionel/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Kris je najseksi muškarac na svetu za 2022. godinu.

Časopis People je proglasio glumca Krisa Evansa najseksi muškarcem na svetu za 2022. godinu.

Holivudski šmeker je odmah po priznanju pomenuo svoju mamu uz reči da će ona biti jako srećna zbog nagrade.

Ali mnoge više zanima ko je njegova devojka.

Poznat je kao veliki zavodnik i po tome da je imao brojne veze. Sada se šuška da je Kris Evans u ljubavi sa portugalskom glumicom Albom Baptistom. Iako ove glasine ni jedno ni drugo nije potvrdilo, svetski mediji pišu da su dve filmske zvezde već neko vreme u ljubavi.

Glasine o njihovoj vezi su počele kada je Kris Albu zapratio na Instagramu u jesen 2020. A nakon što je ona uzvratila, učinila je još nešto – zapratila je i njegovog brata, što su mnogi protumačili kao znak bliskosti.

Alba je rođena u Lisabonu 10. juna 1997. godine. Počela je da glumi kada je imala samo 16 godina. U međuvremenu se pokazala u mnogim ostvarenjima, osvojila nagrade, a najnoviji film koji je snimala je Gospođa Haris ide u Pariz, istorijska komedija-drama u režiji i produkciji Entonija Fabijana.

Alba je takođe vrlo aktivna na Instagramu, gde rado deli fotke sa zvaničnih snimanja, sa bliskim prijateljima, ali i sa putovanja širom sveta.

Inače, holivudska zvezda Kris Evans rođen je 13. juna 1981. godine u Bostonu. Proslavio se ulogom u Marvelovoj franšizi kao Kapetan Amerika. Film ga je 2019. vinuo u zvezde i učinio jednim od najplaćenijih filmskih glumaca na svetu.

BONUS VIDEO: TOP 10 najlepših devojaka i žena tenisera

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram