Ko je Severinina sestričina koja je bliskija s njom nego sa majkom

severina
Foto: Instagram/severina

Ćerka je Severinine sestre Marijane s kojom se pevačica nedavno sukobila.

Mia Popović ćerka je Severinine sestre Marijane, a pevačica ne skriva da su jako bliske i povezane i s Mijom često objavljuje fotografije.

Ekonomistkinja Mia i njen partner Ivan Lepušić žive u Severininom neposrednom susedstvu, a upravo je Mia čuvala Severininog sina Aleksandra koji je obožava.

Severina je jednom prilikom otkrila kako je ona odabrala ime za sestričinu.

„Postoje u nama neki osećaji neprevodivi u reči… kad se rodila, dala sam joj ime… Mia, ni ne znajući koliko će joj to ime pristajati… jer je mila i jer je moja.“

Kako podseća story.hr, Severina ima dve sestre, Marijanu Vučković Popović, koja je novinarka i živi u Beogradu, i Zdenku Vučković Žunić koja živi u Turnju kraj Zadra.

Poznato je da je sa sestrom Zdenkom u lošim odnosima, nakon što joj je zamerila što se udala za Igora Kojića, a kasnije su se sestre navodno posvađale oko zemljišta u Splitu na kojem je izgrađen put za šoping-centar. Donedavno je s Marijanom bila u boljim odnosima.

Ipak, da ni s njima stvari više nisu u najboljem redu, saznalo se kad je u medije izašlo da je Severina Marijani zabranila da se viđa s njihovom majkom Anom iz nepoznatih razloga. Tad ju je Marijana prijavila Centru za socijalnu rad tvrdeći da Severina zlostavlja njihovu majku i da joj onemogućava kontakte s njom.

Istovremeno, prijavila je i svoju ćerku, Severininu sestričinu Miju, da je zlostavlja telefonom. Centar je postupao po prijavi i utvrdio da je Marijana Popović, čije boravište nije uspela da utvrdi ni policija, lažno prijavila svoju ćerku i sestru. Severinin izvor tvrdi i da je Marijana Popović sve to radila u dogovoru s Milanom Popovićem, o čemu navodno postoje pisani dokazi u obliku izjave Milana Popovića date Centru.

Marijana, koja, kao ni druga Severinina sestra, nema često javne istupe, no jednom prilikom je rekla da nema zamjerki prema Milanu Popoviću.

Nedavno se pričalo po gradskim kuloarima da Mia nije u pretjerano dobrim odnosima s majkom, ali informacije nisu službeno potvrđene.

BONUS VIDEO: Poznate mame u borbi za starateljstvo nad decom

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram