Ko je misteriozni frajer koji je zaveo Adrijanu Limu

Poznati 02. sep 202110:24 > 15:38
Adriana Lima
Adriana Lima, Foto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Prelepa Adrijana Lima je definitivno je bila u centru pažnje na otvaranju Filmskog festivala u Veneciji. Fatalna crvena haljina istakla je fantastičnu figuru ove 40-godišnjakinje i sve oči su bile uperene u nju. Međutim, dosta pažnje je privukao i tajanstveni muškarac s kojim je bila.

Adrijana Lima je na otvaranju 78. Međunarodnog filmskog festivala u Veneciji nosila izazovnu crvenu haljinu brenda Etro. Šta drugo reći osim – vau!

Ali, ova brazilska lepotica se na crvenom tepihu nije pojavila sama, nego sa dečkom koga do sada nije predstavljala javnosti.

Andre Lemers je filmski producent iz Kalifornije, i par nije mogao da se suzdrži od razmenjivanja nežnosti na crvenom tepihu.

Haljina duga do poda, sa seksi izrezom spreda, pokrivena sijanim crvenim ‘krljuštima’ otkila je zavodljivi dekolte ove bivše manekenke.

Adriana Lima
Adriana Lima, Foto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Pokazala je kako izgleda kada poznajete svoju paletu boja, te je ova crvena haljina dodatnu istakla prelepo lice ove crnke.

Pažnju privlači i prorez na stomaku, kao i gola leđa, te je bivša ‘srpska snajka’ definitivno istakla svoje adute.

Adriana Lima
Adriana Lima, Venecija, Foto: Kazuko Wakayama / KCS Presse / Profimedia

Brazilka je delovala kao sama boginja lepote, a ovu izazovnu odevnu kombinaciju uparila je sa jednostavnim, a seksi crvenim sandalama.

Adriana Lima
Adriana Lima, Foto: Kazuko Wakayama / KCS Presse / Profimedia

Adrijanu i dalje zovemo ‘sprska snajka’, iako se razvela od košarkaša Marka Jarića još 2016. – i dalje je volimo kao da je naša. Nakon razvoda ostali su u prijateljskim odnosima, a zajedno imaju i dve ćerke – Valentinu i Sijenu.

***

Bonus video: Adrijana Lima prošetala i novu haljinu i novog dečka u Veneciji

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram