Ko je misteriozna Nikolina s kojom se venčao sin Đorđa Balaševića

Aleksa Balašević Foto: Zoran Lončarević

"Bila je nevina kad smo se upoznali"

Aleksa Balašević nedavno se venčao u Hramu Svetog Save. Njegovo venčanje privuklo je veliku pažnju, s jedne strane jer je sin poznatog kantautora koji je preminuo prošle godine, ali i zbog specifičnog izbora odeće njega i njegove izabranice.

Aleksa je na venčanju u Hramu Svetog Save nosio hadžijsku odoru s izvezenom ribom, koja predstavlja najraniji simbol hrišćanstva, a njegovo odelo blagosiljano je u Izraelu 2021. godine. Nikolina je u Hramu bila u dugoj beloj haljini, a na glavi je imala maramu bele boje.

Otkad je stigla vest o venčanju, a ranije i o veridbi, mnogi se pitaju ko je lepa Nikolina.

Koliko mu znači i koliko mu je promenila život, govorio je ranije i sam Aleksa.

„Dok nju nisam upoznao, nisam bio toliko duhovno stabilan. Mislio sam da je dovoljno što imam grčko ime, što je moj pradeda slavio za vreme komunizma otvorenih prozora i što se pomolim pred spavanje. Postio sam danima, ali posle mamurluka. Radio sam stvari koje nisam smeo.“

Onda se sve promenilo kad je sreo nju.

„Bila je nevina, preobrazovana, postila je, pomagala starijima, umivala se na Cveće i nije pila alkohol. Nije imala neprijatelje. Tada sam počeo da se osećam još jačim, jer pored sebe imam osobu koja sa mnom ide u borbu, na hodočašće i nemirnu Palestinu, ali i na Bahame“, kazao je ranije Aleksa Balašević.

BONUS VIDEO: Muške simpatije iz mladosti

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram