Ko je Konstraktin muž: Priča o zabranjenoj ljubavi sa srećnim krajem

konstrakta
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Konstrakta je na Eurosongu 2022. godine osvojila peto mesto, ali o njenom privatnom životu zna se jako malo.

Ana Đurić Konstrakta privukla je veliku pažnju javnosti otkako je 2022. godine pesmom ‘In corpore sano’ predstavljala Srbiju na Eurosongu i osvojila peto mesto. A na najpoznatijoj pozornici sveta mogli bismo da je gledamo i ove godine u Švedskoj budući da se pesmom ‘Novo, bolje’ ponovo prijavila na ‘Pesmu za Evroviziju’.

Ana Đurić Konstrakta Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Bez obzira na to što je svakodnevno u medijima, o njenom privatnom životu zapravo se zna jako malo.

Naime, Konstrakta je od 2009. godine u braku i ima dvoje dece, Lenu i Nikolu, posvećena je svojoj porodici, a oni su joj ujedno i najveća podrška, te su izuzetno ponosni na njen uspeh.

Zanimljivo u njenoj ljubavnoj priči sa suprugom Milanom Đurićem je to da je on bio asistent na Arhitektonskom fakultetu koji je Ana završila. Ljubav se i rodila na fakultetu, a s obzirom na oprečne stavove o vezama studentata i asistenata i profesora, nije isključeno da je ovo priča o jednoj zabranjenoj ljubavi koja se na kraju završila srećno, piše Story.hr.

S druge strane, Konstrakta je otvoreno govorila o majčinstvu.

„U dosadašnjem skromnom iskustvu, bilo je situacija u kojima sam se pitala – je li ovo njegov/njen karakter ili faza? Jesam li pogrešno reagovala, a da nisam razumela njihovu potrebu, i sad je sve nepovratno otišlo dođavola, pokvarila sam nešto? A taj strah se prenosi na decu, utiče na njihovo samopouzdanje. Jer deca nisu strana bića sa druge planete, mali manipulatori ili masa koju ćemo mi uobličiti i slično’, rekla je i dodala:

‘Stvar je mnogo jednostavnija, samo ako uzmemo ozbiljno i s poštovanjem njihove potrebe. Dakle, žao mi je svake situacije u kojoj je moj strah prevladao potrebe mog deteta’.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram