Ko je fatalna lepotica koja je osvojila najseksi muškarca sveta

kris evans
Foto: LANDMARK MEDIA / Alamy / Alamy / Profimedia

Govori pet jezika i bavi se humanitarnim radom.

Kris Evans je proglašen najzgodnijim muškarcem 2022., a iako se šuškalo više puta da je homoseksualac, 41-godišnjak ima novu ljubav u svom životu. To je potvrdio i slatkim Instagram storijem.

Naime, Kris je složio rekapitulaciju svoje 2022. godine i tako je podelio kratak video u kojem se vidi kako uživa u ljubavi i zajedničkom životu sa svojom novom devojkom, portugalskom glumicom Albom Baptistom. Šuškalo se i ranije da je par srećno zaljubljen, ali ovo je prva službena potvrda njihove veze.

Smeđokosa lepotica Baptista glumila je u ostvarenju ‘Mrs. Harris Goes to Paris’. Govori pet jezika i ćerka je inženjera i prevoditeljke. Godine 2018. obavljala je opsežan humanitarni rad u sirotištu u Kambodži s fokusom na obrazovanje, piše story.hr. Prošle godine osvojila je nagradu ‘Shooting Star’ na Berlinskom filmskom festivalu. Od svog izabranika je mlađa 16 godina, a to im, čini se, nimalo ne smeta.

Tako se u Evansovom Instagram storiju vidi niz slatkih trenutaka u njihovom domu. Vole da se šale jedno s drugim, pa se plaše i vrište jedno na drugo, a u svojim internim šalama jako uživaju. Inače, Evans je dugo zvanično bio solo, a sada ga je konačno osvojila vatrena Portugalka.

Dugo se pričalo i da je Kris u vezi s pevačicom Selenom Gomez. U 2020. godini američki mediji su ga povezivali s glumicom Lili Džejms nakon što su ih paparaci nekoliko puta uslikali zajedno. Ali oni te navode i fotografije nikada nisu komentarisali. Evans je godinu dana bio u ljubavi i s koleginicom Dženi Slejt.

Pre nego što je počeo da se viđa s Dženi, paparaci su ga uslikali na večeri s Lili Kolins, a navodno se 2014. godine viđao sa svojom selebriti simpatijom Sandrom Bullok. Od 2012. do 2014. godine bio je u vezi s glumicom Minkom Keli, a 2011. godine navodno mu je srce osvojila Dijana Agron. Tu se 2007. našla i Kristina Riči s kojom je nakon nekoliko meseci veze prošetao i crvenim tepihom Met Gale.

Ali ipak, glumčeva veza koja je i te kako bila medijski popraćena je ona s Džesikom Bil. Zajedno su bili od 2001. do 2006. godine, a čak su razmišljali i o braku.

Sada je posle svega sreću našao uz Albu.

Alba je rođena u Lisabonu 10. juna 1997. godine. Počela je da glumi kada je imala samo 16 godina. U međuvremenu se pokazala u mnogim ostvarenjima, osvojila nagrade, a najnoviji film koji je snimala je Gospođa Haris ide u Pariz, istorijska komedija-drama u režiji i produkciji Entonija Fabijana.

Alba je takođe vrlo aktivna na Instagramu, gde rado deli fotke sa zvaničnih snimanja, sa bliskim prijateljima, ali i sa putovanja širom sveta.

Inače, Kris Evans je rođen 13. juna 1981. godine u Bostonu. Proslavio se ulogom u Marvelovoj franšizi kao Kapetan Amerika. Film ga je 2019. vinuo u zvezde i učinio jednim od najplaćenijih filmskih glumaca na svetu, a nedavno ga je magazin People proglasio za najseksi muškarca na svetu.

BONUS VIDEO: TOP 10 najlepših devojaka i žena tenisera

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram