Ko je elegantna srpska političarka i influenserka kojoj salutira vojska

Foto: Instagram / anagrozdanovic

Kontroverzna političarka.

Političarka Ana Grozdanović iz Socijalističke partije Srbije objavila je fotografiju na kojoj joj vojnik salutira, a ona je Vojsci Srbije čestitala Dan vida kopnene vojske i Dan roda pešadije.

Izgledala je elegantno u svetlo plavoj midi haljini i belim salonkama.

„Moj sin za uzore ima vojnike – heroje koji nisu žalili svoje živote da ispune zakletvu, kada je kroz istoriju postavljano pitanje bezbednosti naroda i Države. Moje drugarice, majke maloletne dece najveću sigurnost i veru imaju u pripadnike Vojske Srbije“, napisala je Ana uz čestitiku.

Inače, Ana je iz Niša i diplomirala je na Pravnom fakultetu u tom gradu. Članica SPS-a je od 18. godine i politički uzor joj je Ivica Dačić.

„Ja sam partijski vojnik i u tom smislu moj angažman i planovi usko su vezani za planove i aktivnosti SPS. Sigurna sam da ću ispuniti svaki zadatak koji dobijem i opravdati poverenje koje će mi, sigurna sam, biti ukazano kada za to dođe vreme. Sebe vidim kao uspešnu i uticajnu političarku u budućnosti“, rekla je u jednom intervjuu pre dve godine.

Izazvala je dosta kontroverzi izjavama da posećuje grob Slobodana Miloševića i da mu se divi, ali i govorom o Bogu i katodnim cevima koji je ljude naveo da pomisle da je u toku nuklearni rat.

Osim političkih stavova, na Instagramu objavljuje i svoja modna izdanja.

*

*

***
BONUS VIDEO: Klizačica koja osvaja medalje širom sveta a u rodnom gradu nema ledenu dvoranu i gde da trenira

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram