Ko je Budvanka Jelena, koju zovu najlepšom novinarkom u Crnoj Gori

novinarka crna gora
Foto: Instagram/jelenaaaaaajbd

Jedno od najlepših TV lica u regionu!

U medijskoj sceni ovih prostora ističe se Jelena Janićijević iz Budve. Ona je jedno od zaštitnih lica TV Budva, kažu da je jedna od najlepših novinarki u regionu, a zanimljivo je da je Jelena poznata kao jedina sportska novinarka u Crnoj Gori, piše standard.co.me.

Novinarstvom je počela da se bavi već sa 15 godina. Prvo je radila na Radio Budva, a onda i na televiziji. Jelena ima 34 godine, a duže od deceniju je urednica sportskog programa na RTV Budva.

Vodi emisije Sport time i Sportsko popodne. Lepa plavuša, koja svoje sagovornike razoružava znanjem i neposrednošću, bila je dopisnica beogradskog Sportskog žurnala, uređivala i vodila nagrađivanu modnu emisiju “Fashion&Fameus”.

Jelena je po struci magistarka sportskog turizma.

Na svom Instagramu ističe da voli dosta da putuje, a i rado objavljuje fotografije na kojima je sa suprugom i sinom Lukom, kog je dobila pre oko godinu dana.

Ona sa brojnim pratocima voli da podeli i lepote svog grada, pokazuje i svoje modne kombinacije, ali pre svega ističe koliko voli svoj posao i bliske ljude.

„Meni više ništa nije potrebno osim ove naše sreće!!! Hvala 2022. godini. Bila si sjajna i donela nam najlepši poklon“, napisala je Jelena uz porodičnu fotografiju.

BONUS VIDEO: TOP 10 najlepših devojaka i žena tenisera

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram