Kim je konačno priznala šta je radila na licu – i iznenadila sve

Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Nisu fileri!

Nakon neprekidnih spekulacija o tome šta je sve operisala, Kim Kardašijan je rešila da otkrije koje zahvate je radila na licu.

Ona je za Allure Magazine priznala je da je koristila malo botoksa, ali da je sada pauzirala s tim.

Na pitanje ima li filere u usnama i obrazima, Kim je oštro odgovorila: „Nemam filere. Nikada nisam stavila filere ni u jedno ni u drugo“.

Takođe je rekla da nikada nije uradila ekstenziju trepavica. Ona radi samo nekoliko odabranih tretmana redovno, kako bi se uverila da će i dalje izgledati dobro.

„Zaista mi je stalo da izgledam dobro. Verovatno me to zanima više nego 90 odsto ljudi na ovoj planeti. Nije lako kada si mama i iscrpljena si na kraju dana, ili si u školi, a ja sam sve navedeno. Kozmetičke tretmane obično radim kasno uveče. Nakon što su svi u krevetu, radim laserske tretmane“, rekla je.

Ali u isto vreme, ona je pomirena s činjenicom da ne može biti savršena.

„Pomirila sam se s tim da nisam savršena, ali ranije nisam bila takva. Mrzim svoje ruke – naborane su i grube. Ali ja sam živela život i promenila sam toliko pelena ovim rukama, grlila sam svoje bebe ovim rukama, tako da sam okej sa tim. To ne znači da neću težiti savršenstvu u budućnosti, ali dođete do tačke u kojoj kažete: ‘U redu, moje zdravlje je važnije od bilo čega drugog'“, kaže Kim Kardašijan za Allure.

***

Bonus video: Dodela Gremi nagrada i poznati na crvenom tepihu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram