Kijanu Rivs: „Možda sam u braku sa Vinonom Rajder“

Kianu Rivs
Foto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Ovaj glumački duo zajedno je glumio u filmu Frensisa Forda Kopole iz 1992. godine „Bram Stoker's Dracula“ i njihova romansa s ekrana postala je realna, a glumac je u skorašnjem intervjuu potvrdio da postoji šansa da je možda i dalje u braku sa glumicom Vinonom Rajder.

U filmu su se njihovi likovi venčali – i zapravo su izgovorili svoje zavete pred pravim sveštenikom na setu. Tek kada su se glumci 25 godina kasnije ponovo okupili za romantičnu komediju ‘Destination Wedding’, shvatili su da postoji šansa da su još uvek u braku, pred Bogom, prenosi Buzzfeed.

Vinona Rajder i Kijanu Rivs
Vinona Rajder i Kijanu Rivs, film Drakula, Foto: Supplied by LMKMEDIA / Landmark / Profimedia

Vinona je izjavom da su možda i dalje u braku, skroz zbunila, ali i oduševila sve obožavatelje.

„Zapravo smo se venčali u Drakuli. Ne, kunem se Bogom, mislim da smo venčani u stvarnom životu. U toj sceni Fransis je koristio pravog rumunskog sveštenika. Mislim da smo u braku“, rekla je Vinona u intervjuu 2018.

Kijanu je u početku bio skroz šokiran zbog ove vesti, ali vremenom je i on popustio.

U novom intervjuu za Esquire, Kijanu je sa radošću potvrdio da je dvojac, u stvari, još uvek u braku „pred Božjim očima“.

„Obavili smo kompletnu ceremoniju venčanja sa pravim sveštenicima. Vinona kaže da jesmo. Kopola kaže da jesmo. Dakle, pretpostavljam da smo venčani pred očima Boga“, rekao je Kijanu.

Vinona Rajder i Kijanu Rivs
Vinona Rajder i Kijanu Rivs, Foto: Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

A, nakon što je Vinona shvatila da bi Rivs mogao biti njen suprug (bar u Rumuniji), počela ga je zvati ‘muž’ dok pričaju.

„Povremeno dobijem poruku: ‘Zdravo, mužu’. Nisam joj baš verovao, a onda je Kopola javno izjavio: ‘Da, to se stvarno dogodilo, sveštenik je odradio pravu ceremoniju’. Tako da izgleda da smo se Vinona i ja zaista venčali“, rekao je Kijanu.

Kopola je potvrdio ovu teoriju, rekavši za The Guardian da je sveštenik izveo ‘prilično autentičnu’ ceremoniju.

„Dakle, na neki način, kada smo završili snimanje, shvatili smo da su Kijanu i Vinona stvarno venčani kao rezultat ove scene“, rekao je 2018. godine.

„Ona je divna umetnica i osoba. Mislim da imamo dobru hemiju i bilo bi stvarno uzbudljivo i zanimljivo bi bilo da ponovo dobijem priliku da glumim sa njom“, rekao je Kijanu.

***

Bonus video: Paparaco lov na poznate

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram