Kako je Moka Slavnić našao ženu svog života u 74. godini

Foto:Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Devojka Moke Slavnića je poznata umetnica.

Legendarni košarkaš Moka Slavnić priznao je da je pronašao novu ljubav u 74. godini i da nikada nije bio srećniji.

„U 74. godini sam u raju. Ne želim više da pravim greške, našao sam nešto i pitam se kako je ona to mene našla. Ona je jedna viđena i poznata dama. Kažem joj da su me i druge volele, ali ona to čini snažnije, drugačije i koloritnije. Njoj prija što brine o meni, ja to cenim. Razume me. Ona je solista Narodne opere u pozorištu, gde meni da dopadne takva diva. Jedna od stvari koja me je kupila kod nje je ta što je ona odmah skočila da se uplati Zvezdanovoj majci boravak u domu. Ona je godinu dana starija od Zvezdana. Malo mi je krivo što između nas nije razlika 30 godina“, otkrio je Slavnić za domaće medije.

Foto:printscreen/instagram.com/marinarajevic

U međuvremenu se saznalo da je njegova nova devojka Tamara Niketić, operska pevačica i solistkinja Narodnog pozorišta u Beogradu.

Rođena je u Baru i naslednica je slavnih predaka, koji su bili i ratnici i umetnici. Paralelno je završila gimnaziju i srednju muzičku školu u Podgorici, a u Beogradu Fakultet muzičkih umetnosti.

Tamara je u Operi Narodnog pozorišta počela da radi kao statista 2002. godine.

Pored toga, ona je javnosti poznata i kao tetka fudbalera Vujadina Savića.

„Marina Rajević Savić mi je sestra. Mislim da je njena porodica primer kako treba da izgleda prava srpska porodica“, izjavila je svojevremeno Tamara.

Ona je bila i velika prijateljica Isidore Bjelice, a na njenoj komemoraciji se pojavila skroz u belom. Ona je na ovaj način odala počast Isidori koja je, inače, imala želju da je isprate obučeni u belom.

***

Bonus video: Tamara je srpska hirurškinja u Brazilu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram