Kako izgledaju frajeri najvećih poznatih lepotica

Foto:Z.J / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ko su saputnici poznatih glumica, modela i pevačica koji im daju vetar u leđa? Pogledajte kako izgledaju partneri čuvenih lepotica.

Hilari Svonk i Filip Šnajder

Foto:Philippe Brylak / Bestimage / Profimedia

Ljubavna priča Hilari Svonk i Filipa Šnajdera započela je sastankom na slepo. Svideli su se jedno drugom i na kraju su proveli skoro ceo dan zajedno. Venčali su se 2018.

Helen Bonam Karter i Raj Dag Holombo

Foto:BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ovaj par se upoznao na jednom venčanju. Ni jedno ni drugo, iz svojih razloga, nisu želeli da se pojave i teškom mukom su se naterali da prisustvuju. Helena kaže da je to bio jedan od onih momenata koji su najveća slučajnost, ali kasnije određuju toliko toga.

En Hatavej i Adam Šulman

Foto:Regina Wagner / Zuma Press / Profimedia

Tek što je izašla iz veze, En se radovala svom, posle dugo vremena, singl životu. Međutim baš u tom trenutku je naišao Adam i pomrsio joj sve planove. Upoznali su se na Palm Springs filmskom festivalu i En kaže kako je svojoj drugarici te večeri rekla: “Udaću se za ovog čoveka.”

Džulija Roberts i Danijel Moder

Foto:BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Džulija je Danijela upoznala na snimanju filma Mexican 2000. godine. Ona je tada imala 36 godina i propali brak iza sebe. U tom trenutku oboje su bili zauzeti, ali Džulija je bila apsolutno očarana Danijelom. Kaže da nije mogla da prestane da razmišlja o njemu, iako je znala da će biti posledica.

Bela Hadid i Mark Kalman

Foto: FJMG / Spread Pictures / Profimedia:

Nakon svoje dvogodišnje veze sa pevačem The Weekend, Bela je na svom Instagram nalogu pokazala novog momka. U pitanju je Mark Kalman, kreativni direktor koji je radio sa Trevisom Skotom. Njihova veza je i dalje prilično tajnovita, ali Bela je u opisu jedne zajedničke fotke napisala: “Time of my life…Healthy, Working and Loved”.

Kejt Blančet i Endrju Apton

Foto:Richard Young / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ova veza nije otpočela kao ljubav na prvi pogled. Endrju je mislio da je Kejt prilično rezervisana, a ona je njoj izgledao previše arogantno. Imali su veliko društvo i smatrali su da bi bilo prilično neprijatno kad bi bili par. Ipak, nakon nekog vremena su ipak počeli da izlaze, a on je zaprosio nakon samo tri nedelje zabavljanja.

***

Bonus video: Monika Beluči

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram