Jezivo: Druga tragična smrt učesnika dokumentarca Tiger King

Poznati 23. nov 202108:50 > 08:56
Foto: Entertainment Tonight / Youtube printscreen

Džef Džonson, bivši diler reptila koji se pojavio u prvoj sezoni popularnog dokumentarca Tiger king, umro je od samoubistva u 58. godini. Džonson je bio ispred svoje supruge kada se upucao nakon svađe sa njom u njihovoj garaži 8. septembra, navodi People, pozivajući se na policijsku upravu Oklahoma Sitija i izveštaj o incidentu.

Policija je saopštila da su deca para bila u kući u vreme incidenta. Policija je rekla da nije poznato da je Džonson imao mentalne bolesti.

Džonson je govorio o Kerol Beskin u četvrtoj epizodi hit serije Netfliks.

Njegova smrt se dogodila samo nekoliko dana nakon što je Erik Kauv, drugi učesnik dokumentarca, pronađen mrtav zbog prekomerne upotrebe alkohola.

Zvaničnici njujorške kancelarije glavnog medicinskog istražitelja rekli su za TMZ da je rijaliti zvezda, koja je pronađena mrtva 3. septembra u stanu prijatelja u Bruklinu, umrla od posledica akutne i hronične upotrebe alkohola.

Tiger King je emitovan u martu 2020., baš kada je svet počeo da se zatvara zbog koronavirusa. Privukao je oko 64 miliona gledalaca u prvom mesecu i bio je nominovan za šest nagrada Emi.

Veći deo dokumentarca fokusiran je na spor između Baskina i Džozefa Maldonado-Pasaža zvanog Džo Egzotik zbog tretmana tigrova, lavova i drugih velikih mačaka u zoološkom vrtu u Oklahomi kojim je ranije upravljao.

Džo je u pritvoru nakon što je osuđen za pokušaj da unajmi nekoga da ubije Baskin.

Druga sezona dokumentarca je emitovana na Netfliksu 17. novembra.

Ukoliko osetite da vam je potrebna pomoć, obratite se stručnim licima:

0800 309 309- besplatni servis Ministarstva zdravlja za psihosocijalnu podršku tokom pandemije covid 19
011 7777 000 – Nacionalna SOS linija za prevenciju samoubistva
0-24h – Urgentna psihijatrijska služba Klinike Dr Laza Lazarević, Višegradska 26, Beograd

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram