Jelisaveta Orašanin je zamalo stradala u nesreći, a život duguje misterioznom muškarcu

Foto: Instagram/jagodenamagli

Nikad nije saznala ko je taj čovek.

Glumica Jelisaveta Orašanin bila je gošća u jednoj emisiji gde je ispričala traumatičan događaj iz svog života.

Naime, kada je imala četiri godine, Jelisaveta se okliznula i upala u reku, počela da se davi i potpuno izgubila svest.

Na svu sreću, misteriozni muškarac je uspeo da izvuče glumicu iz vode, a ona nikada nije saznala ko je taj čovek koji joj je spasao život.

„Bio je to 31. maj 1992. godine, dan osnovne škole ‘Kralj Petar Prvi’. Na tu priredbu je sestra i ja trebalo da odemo. Krenula je neka kiša. Ja imam u tom trenutku četiri godine, a sestra osam. Mama nam nije dozvoljavala da prelazimo ovu biciklističku stazu. Dotle smo samo smele da idemo i mi smo taj dogovor poštovale. Do tog dana. Ja sam se zaletela, sestra je vikala da se vratim, ali ja je nisam poslušala. Strčala sam dole sa drugaricom. Ja sam se okliznula na mahovinu i upala u vodu. Počela sam da se davim. I tako sam se davila, davila, i kao što volim da kažem, došla već do odjavne špice“, prisetila se Jelisaveta.

„I onda sam se isključila. Probudila sam se u kadi. Bila sam obučena, a sestra me je tuširala. Sestra je objasnila mami šta se desilo. Mama je strčala dole da vidi gde je taj čovek koji me je spasao, ali njega nije bilo. On me je najverovatnije samo izneo i predao sestri. Ja sam se najverovatnije probudila tu pred lift. Sutradan je mama došla na posao i kolega joj je rekao – pa što nam nisi rekla šta se dogodilo. Onda je moja mama počela da plače. I ona je pitala ko je taj čovek, a on joj je rekao da ga zna sa pecanja, da sutra ide na ratište i da će se najverovatnije opet sresti kad se vrati“, zaključila je glumica.

Ipak, nikad se više nisu videli, a njegova sudbina je nepoznata.

***

Bonus video: Prelepa Srpkinja Marija je buduća zvezda Meksika

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram