Jelena Rozga otvoreno o svojoj dijagnozi

Jelena Rozga
Jelena Rozga Foto:Vesna Lalić/Zadovoljna.rs

Sa dva zdravstvena problema koja ima, hrvatska pevačica Jelena Rozga se bori godinama. Sada je za hrvatske medije prvi put otvoreno govorila o svojim dijagnozama.

Jelena Rozga je ranije otkrila da ima problem sa srcem i štitastom žlezdom.

„Redovno pijem terapiju, pazim na ishranu i slušam savete lekara. Naučila sam živeti i nositi se s tim“, rekla je Rozga za Story.

Rozga je, inače, imala epizodu pre tri godine, a kaže kako je nekoliko dana pre nego što je potražila pomoć lekara osećala da nešto nije u redu, prenosi Večernji.

„Danima pre osećala sam da nešto nije u redu, ali sam mislila da je u pitanju stres i premor jer je bio januar, a prethodna godina bila mi je izuzetno naporna. Taj dan kad mi je dijagnostifikovana tahikardija srce mi se toliko uzlupalo da sam se prepala kako ću se samo srušiti“, rekla je Jelena za Gloriju.hr.

Ona osim problema sa srcem ima i probleme sa štitastom žlezdom, koje je otkrila 2006.

„Budila sam se umorna, stalno sam osećala umor i gubila sam na težini. Otišla sam kod lekara i dobila dijagnozu. Ubrzo sam počela da pijem lekove, nekad je teško tako živeti, nekad lakše“, izjavila je i dodala da se zahvaljujući terapiji i disciplini fizički sada oseća odlično.

„I dalje gotovo dva sata mogu pevati i plesati sa svojom publikom“, kaže Rozga.

***
Bonus video: Trikovi za punđu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram