Jedna od najmoćnijih Srpkinja pokazala hit fotku iz Katara

marija desivojević katar
Ilustracija; Foto: pressinphoto / ddp USA / Profimedia

Vatreno navija.

Među onima koji su odlučili da bodre Orlove u Kataru je i Marija Desivojević, jedna od najmoćnijih žena u Srbiji.

Marija Desivojević, druga žena kompanije Delta Holding, podelila je na Tviteru fotografiju na kojoj se vidi kako pozira ispred stadiona u Dohi. Marija je slikana s leđa, i to u dresu reprezentacije sa svojim imenom i brojem 13.

Marija Desivojević Cvetković, viša potpredsednica, zadužena za strategiju i razvoj u kompaniji Delta, inače je pasionirana maratonka, biciklistkinja i Ironman triatlonka.

Diplomirala je na Matematičkom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Master tezu odbranila je 2009. godine na Fakultetu za ekonomiju, finansije i administraciju.

U Delti je od 2008. godine, na mestu direktorke divizije za proizvodnju hrane, a od marta 2012. kao potpredsednica kompanije. Zadužena je za razvoj i strategiju poslovanja, kao i sektore informacionih tehnologija i korporativnih komunikacija.

Marija Desivojević Cvetković Foto: Delta Holding

Prethodno je Marija radila kao izvršna direktorka kompanije Spinnaker New Technologies, a zatim kao generalni direktor kompanije Verano Invest.

Članica je Upravnog odbora jedne poznate banke u Srbiji, Upravnog odbora Srpske asocijacije menadžera, članica je poslovnog kluba “Privrednik”, predsednica Srpske triatlonske unije i potpredsednica Olimpijskog komiteta Srbije.

Govori engleski i služi se nemačkim jezikom. Udata je, ima dva sina.

BONUS VIDEO: TOP 10 najlepših devojaka i žena tenisera

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram