Jedan od najpoželjnijih glumaca Evrope voli do ludila Tatjanu iz Svilajnca

Pedro Alonso
Foto: JLDuenas / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ko je prelepa Tatjana u koju je zaljubljen latino zavodnik?

Španskog glumca Pedra Alonsa dobro smo upamtili od kad je osvojio svet ulogom Berlina u seriji „La Casa de Papel“. Pedro je već godinama u vezi sa Tatjanom Đorđević iz Svilajnca, čije umetničko ime je Tixie Jambass. Ona se bavi hipnoterapijom i živi u Parizu.

Pedro Alonso
Foto: ALAIN ROBERT / Sipa Press / Profimedia

„Prvi dan kad sam je sreo, bez flertovanja smo počeli da pričamo. Na kraju tog razgovora dao sam joj telefon u slučaju da želi da ostane u gradu 11 dana koliko sam ja bio tamo“, rekao je Pedro Alonso u jednom intervjuu o Tatjani.

Pedro Alonso
Foto: Olivier Huitel / Crystal Pictures / Crystal pictures / Profimedia

Pedro i Tatjana su zajedno crtali ilustracije za njegov drugi roman „Libro de Filipo“, a za razliku od mnogih poznatih kolega, on nikada nije žudeo da bude zvezda.

„Nije mi bitno da budem milioner, ne žudim da budem zvezda, jedino što želim je da mi popularnost pruži mogućnost da iskusim nešto novo u životu“, rekao je za hrvatsku „Gloriju“ Alonso.

Pedro
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Otkrio je i da je u mladosti bio vrlo depresivan, a u 33. se slomio.

„Nisam verovao u sebe, ništa što sam radio nije mi se sviđalo. Činilo mi se kao da ispred mene nema smislenog puta. Odlučio sam da napravim veliki rez i promenim svoj život. Kao mladić sam hteo sve odmah. Jurio sam kroz život, dok danas sve volim da radim sporo i temeljno, tako zaista uživam“, rekao je glumac.

Osim glumom on se danas bavi i pisanjem i slikarstvom.

***

Bonus video: Beogradski frizer rekao je sve što treba da znate o Didi J na Gremiju

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram