Izdanje Emili Ratajkovski – kad hoćeš da svi gledaju u tebe

emili ratajkovski
Foto: Anthony Behar / ddp USA / Profimedia

Emili Ratajkovski pojavila se na Vanity Fair Oscar partiju u izdanju u kojem je istakla svoje slavne adute.

Manekenka i glumica Emili Ratajkovski propustila je Oskar, ali zato je zablistala na Vanity Fair Oscar partiju, gde se svojim izdanjem pobrinula da je svi primete.

Emili je ovom prilikom odlučila da istakne svoj raskošni dekolte, ali i manekensku liniju koju je povratila brzo nakon porođaja.

Izdanjem se pohvalila i na Instagramu, gde su je proglasili boginjom lepote.

Milioni njenih pratilaca na Instagramu neretko komentarišu kako im nije jasno da tako dobro izgleda nakon porođaja, ali Emili ide svojim putem.

„Naravno da mlade devojke žele da postignu moć na račun svog izgleda. Na taj način imaju kontrolu o svemu što bi se dogodilo u bilo kojem slučaju ako si javna osoba“, rekla je nedavno u intervjuu za Guardian, a prenosi dnevnik.hr.

O svemu je progovorila i u knjizi „My Body“, u kojoj je prepričala i neugodno iskustvo koje je doživela na snimanju spota „Blurred Lines“.

Emili je prošle godine na svet donela sina Silvestera Apoll Bera. Tokom trudnoće, kao i pre nje, često je pozirala potpuno gola, zbog čega se opet našla na meti kritika. Od 2018. godine je u srećnom braku s glumcem Sebastijanom Berom, kom očigledno ne smetaju njene golišave fotografije. Priotm, nekad i on sam pozira s njom u razgolićenim izdanjima.

BONUS VIDEO: Šiške poznatih lepotica

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram