Imamo novi poznati par u koji su uprte sve oči

obama
Foto: Splash News / Splash / Profimedia

Nova ljubav planula je između ćerke poznatog političara i sina glumca.

Ćerka bivšeg američkog predsednika Baraka Obame dvadesetogodišnja Saša Obama odnedavno je u ljubavnoj vezi s Kliftonom Pauelom mlađim, sinom istoimenog holivudskog glumca, poznatog po ulozi u filmu Ray. Par se upoznao nakon što je Saša sa Univerziteta Mičigen prešla na USC u Los Anđelesu.

Informaciju je potvrdila bivša prva dama, Sašina majka Mišel, koja je prilikom gostovanja u Ellen Showu otkrila da joj se ćerka viđa s četiri godine starijim košarkašem.

‘Nekad su volele Jonas Brothers, a sada nam kući dovode odrasle muškarce’, našalila se Mišel i dodala kako su njene ćerke već spremne za ulazak u ljubavne veze, piše Gloria.hr.

Saša se pre nekoliko meseci preselila u Los Anđeles, a veruje se da je upravo na studijama upoznala Kliftona, sina glumca i uspešne preduzetnice. Saša i Klifton viđeni su kako zajedno šetaju gradom, bezbrižni i veseli, a mladi košarkaš već je objavio svoju biografiju u kojoj napominje kako bi se, osim u košarci, jednom volio pronaći i u ulozi televizijskog voditelja.

BONUS VIDEO: Poznate Lepotice i Zveri

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram