Holivudski glumac objavom o detetu razbesneo sve

Foto: Special Olympics/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Razvod Krisa Prata i Ane Faris nakon osam godina ljubavi uzdrmao je Holivud 2018. godine. Danas su ljudi jako besni na Krisa zbog njegovog novog Instagram posta.

Nedugo nakon razvoda sa Anom, Kris se našao u zagrljaju ćerke Arnolda Švarcenegera, Ketrin.

Bivši supružnici su završili u sasvim korektnim odnosima, a Ana je čak i komentarisala Krisovu objavu na Instagramu, kada je ozvaničio njegovu i Ketrininu veridbu.

Kris i Ketrin su se u međuvremenu i venčali i dobili ćerkicu. To je Krisovo drugo dete, a stariji sin Džek, je ostao da živi sa Anom i danas ima devet godina.

Objava koja je izazvala haos

Sve je bilo prilično mirno, do pre dva dana kada je Kris objavio fotografiju sa romantičnim opisom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by chris pratt (@prattprattpratt)

U redovima njegove izjave ljubavi svojoj sadašnjoj supruzi Ketrin, Kris je napisao i reč koja je uznemirila i razbesnela ljude na društvenim mrežama.

„… Pružila mi je sjajan život, divnu i zdravu ćerku, žvaće toliko glasno da nekad moram da stavim čepiće za uši, ali to je ljubav!“, glasi deo objave.

„Zdrava ćerka“ je ono što je u objavi razbesnelo ljude.

Džek i njegovo rođenje

Naime njegov prvi sin, Džek, rođen je devet nedelja ranije i morao je da provede više nedelja u bolnici pre nego što su smeli da ga donesu kući. Zbog preranog rođenja i strašnog krvarenja na mozgu koje je Džek imao, doktori su upozorili Anu i Krisa da se pripreme jer postoji velika verovatnoća da će odgajati dete sa posebnim potrebama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anna Faris (@annafaris)

Džek je imao veliki broj operacija još kao beba, među kojima su operacije na očima, srcu i operacija kile. Anin i Krisov svet se potpuno promenio kada je njihov sin rođen i našli su se u borbi za koju niko nije bio sasvim spreman.

Na sreću, Džek se razvijao manje više kao i sva druga deca. Osim oštećenog vida i malih problema sa mišićima jedne noge, Džek živi kao i sva ostala deca.

Tviteraši su besni

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anna Faris (@annafaris)


Ipak, Krisov naglasak na „zdravu“ ćerku, je po mišljenjima mnogih bio neprimeren u celoj toj situaciji. Tviter je stao u odbranu njegove bivše supruge i deteta.

*

***
Bonus video: Poznate mame u borbi za staraljestvo nad decom

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram