Holivudska diva otkrila zašto se godinama skriva od javnosti

kim besindžer
Foto: Pictorial Press Ltd / Alamy / Alamy / Profimedia

Kim Bejsindžer u novom intervju otkrila je da pati od agorafobije i da se zato retko pojavljuje u javnosti.

Jedna od najpoznatijih holivudskih glumica 20. veka, danas 68-godišnja Kim Bejsindžer, proslavila se 1983. godine kao Bondova devojka u filmu „Nikad ne reci nikad opet“ koji joj je doneo i status seks-simbola.

I dok je svojevremeno bila najtraženija glumica i rado viđeno lice na svim važnim događajima, poslednjih godina se povukla iz javnosti, a više je ne viđamo ni na filmskom platnu.

Sada je u zajedničkom intervjuu s ćerkom Ajrlend Boldvin otkrila da je razlog njenog skrivanja poremećaj s kojim se bori dugi niz godina, a radi se o agorafobiji, odnosno strahu od otvorenih prostora.

„Morala sam da ponovno naučim da vozim auto i godinama me je bilo strah da prolazim kroz tunele“, kazala je u emisiji „Red Table Talk“.

„Zbog svega sam bila nervozna i sve mi je postao veliki problem. Nisam htela da izađem iz kuće“, ispričala je i naglasila i da je zbog toga bila stalno iscrpljena.

A iako je izbegavala svečane događaje, Bejsindžer su prethodnih godina nekoliko puta ulovili paparaci, a poslednji put na večeri s dečkom Mičom Stounom, s kojim je u vezi od 2014. godine. Fotke su potvrdile i da ljubav među njima još traje jer pre toga nisu viđeni zajedno od 2018. što je pokrenulo i glasine o raskidu. Pre nego što su se zaljubili, glumica je bila Mičova klijentkinja jer on radi kao frizer slavnih, piše Dnevnik.hr.

Kim se zadnjih godina prepustila i čarima estetske hirurgije, a učestali odlasci na botoks i druge korekcije takođe su kumovali njenim sve ređim holivudskim angažmanima. Jednom prilikom priznala je i kako smatra da joj je naštetio status seks-simbola jer, kada je ostarila, sve su je manje angažovali za uloge.

Inače, Kim je od 1993. do 2002. godine bila udata za glumca Aleka Boldvina s kojim ima ćerku Ajrlend, a pre njega bila je u braku s Ronom Snajderom.

BONUS VIDEO: Robert de Niro – veliki glumac i oskarovac

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram