Helena Paparizu je bila grčka bomba s Evrovizije, a mnogi joj nisu oprostili kad se ugojila

Helena Paparizou
Foto: ULRICH PERREY / AFP / Profimedia

Koliko se promenila?

Helena Paparizu izvela je jedan od najupečatljivijih nastupa na Evroviziji svih vremena. Danas 41-godišnja pevačica na popularnom takmičenju pobedila je sada već davne 2005. godine, a svojevremeno je proglašena i najlepšom pevačicom na ovom prestižnom takmičenju.

Foto: ULRICH PERREY / AFP / Profimedia

Lepa Grkinja pobedila je sa samo 23 godine zahvaljući stasu, glasu i pesmi „My number one“, koja je i danas veliki hit.

O njenom nastupu, plesu, ali i zavodljivom kostimu pričalo se mesecima, a ona je i nakon Evrovizije i velikog trijumfa nastavila da se bavi muzikom. Čak je snimila i duet s kolegom Sakisom Ruvasom, koji je samo godinu dana ranije na istom takmičenju branio boje njihove zastave, podseća story.hr.

Helena je snimila deset albuma, bila je u braku s menadžerom Tonijem Mavridisom s kojim je provela 12 godina. Njihov razvod mesecima je bio glavna tema grčkih medija. Kako su pisali, Helena i suprug su došli u sukob zbog podele imovine.

Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Svojevremeno je ona bila na meti kritika zbog svog izgleda.

Naime, tokom godina je dobila desetak kilograma, a komentari tim povodom su joj smetali, pa je odgovorila na kritike rekavši da je ona pevačica, a ne manekenka.

Foto: DPPA / ddp USA / Profimedia

Helena je poslednjih godina članica žirija grčke verzije TV šou programa „The Voice“ i od 2015. je u braku sa inženjerom Andreasom Kapsalisom.

Venčali su se u tajnosti, a zajedno su od 2012.

BONUS VIDEO: Sajsi MC o dojenju u javnosti

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram