Gde su danas junaci serije Vampirski dnevnici?

Poznati 20. jul 202116:33 > 16:33
Vampirski dnevnici
Vampriski dnevnici,

Od 2009. do 2017. godine Vampirski dnevnici je bila jedna od najomiljenijih serija i pratili su je fanovi iz celog sveta. Serija je popularnost Nine Dobrev, Paula Vizlija i Iana Somerhaldera vinula u nebesa, posebno u tom periodu kada su serije i filmovi sa vampirskim motivima bili hit. A u poslednje vreme se širom društvenih mreža i medija dosta spekuliše o ponovnom snimanju serije.

Otkako je serija počela, ekipa Vampirskih dnevnika glumili su i u filmovima, krenuli muzičkom stazom, a neki su osnovali i porodice.

Nina Dobrev – Elena Gilbert

Elena je bila mlada, naivna srednjoškolka koja je brzo ostala sama sa bratom, bez roditelja. Nakon što je upoznala Stefana i Dejmona Salvatora, završila je uljubavnom trouglu sa njima – i dalje se priča razvijala tokom trajanja serijala. I da, njih dvojica bili su vampiri.

Nina kaže da je njen raspored u poslednje vreme bio samo posao posao posao, nikako odmor.

Bila je veoma zauzeta radeći kao izvršni producent Fina, novog dokumentarnog filma kompanije Discovery+. Film istražuje mračne posledice trgovine perajama ajkula, i sada se prikazuje.

„Ako nešto sada ne učinimo, to će zaista uticati na nas i život u okeanu za 20 do 30 godina“, kaže Dobrev. „Veoma sam dugo zagovornica okeana; Nekada sam se plašila ajkula, ali sada sam opsednuta njima “.

Paul Vizl – Stefan Salvatore

Kada je Stefan prvi put ugledao Elenu u blizini njene škole, oduševio se koliko liči na njegu bivšu ljubav Katerin Pirs. Kasnije nastupa takmičenje sa svojim bratom za njenu ljubav.

Nastavio je da glumi u raznim serijama, kao i na Brodveju.

Zajedno je sa Ianom Somerhalderom, nakon deset godina razmatranja i razvijanja, pokrenuo svoj brend proizvodnje burbona – Brand Brother’s Bond, koji i te kako oličava njihov dugogodišnji prijateljsko-bratski odnos.

„Postala je to kao neka tradicija – što smo radili na ekranu, a i van“, dodaje glumac. „Snimali smo na jugu (SAD) i nikada nisam stvarno cenio burbon dok nisam živeo u Atlanti.“

Ian Somerhalder – Dejmon Salvatore

Stefanov problematični stariji brat, ne samo da je pravio probleme između Elene i Stefana, nego je kasnije i … znate već šta. Uvek je bio omiljeni bad boy među ženama.

Vampirski dnevnici očigledno su vbili inspiracija, te je kasnije glumio u Netfliksovoj seriji, sa takođe vampirskim motivima „V Wars“ – koja je nažalost otkazana nakon jedne sezone.
Nakon raskida trogodišnje veze sa Ninom Dobrev, kasnije se „tiho“ oženio glumicom iz filma „Twilight“ Niki Rid, sa kojom je dobio ćerku 2017. godine.

A sada se i te kako priča samo o burbonu!

“Odbijamo sve kompromise kada se radi o kvalitetu (pića),” Somerhalder kaže i nastavlja: “Mogu poznate osobe da pokrenu brend i da ga podržavaju, kao i da nađu veoma ozbiljne investitore da stanu iza njih, ali ako u vašoj flaši nije kvalitet – onda nemate ništa.”

Ket Grejem – Boni Benet

Boni Benet bila je najbolja drugarica Elene Gilbert, zajedno sa Kerolajn one su bile neuništiv trojac. Vrlo često je bila medijum između našeg i sveta natprirodnih bića.

Pored glumačke karijere, Ket ima i muzičku. Svoj prvi album Roxbury Drive“ izbacila je 2015. godine. 

Ali i pored velikog dugogodišnjeg prijateljstva sa Ninom, Ket ipak nije za reboot VD. Kada joj je rečeno da tako slama srca milionima fanova, ona je ipak kroz osmeh odgovorila da pravi fanovi znaju da je VD ekipa i te kako bliska godinama nakon finalne epizode.

Kendis King – Kerolajn Forbs

Kerolajn je od uštogljene srednjoškolske navijačice postala vampir – i udala se za Stefana. Rekli bismo da je spojler, ali ipak serija se završila pre toliko godina.

Kendis je oživela ulogu Kerolajn i u spin-off seriji „The Originals“, koja je bila fokusirana na Klausa Majklsona i njegovu porodicu. A sad možemo da uživamo slušajući njen podkast.

Venčala se sa Džoom Kingom 2014. godine, i prvo dete dobili su dve godine kasnije. U decembru prošle godine dobili su ćerku.

Stiven R. Mekvin – Džeremi Gilbert

Čak je imao i ljubavnu vezu sa vešticom Boni. U jednom trenutku napustio je grad da bi postao lovac na vampire.

Nakon snimanja serije Vampirski dnevnici, osim pojavljivanja u dve krimi TV serije, nije se mnogo bavio glumom.

Ovaj 32-godišnjak koristi svoj Instagram da bi podizao svest o klimatskim promenama i načinima da ukinemo plastiku. I dalje je dobar sa cečlom VD ekipom.

Bonus video: Monika Beluči

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram