Gde je danas zgodni Novakov drug i bivši dečko Ane Ivanović

Poznati 09. mar 202211:30 > 11:36
Foto:printscreen/instagram.com/markstillitano

Odustao je od tenisa, a danas je u biznisu s jahtama i u ljubavi je s ruskom manekenkom.

Nekadašnji teniser i dobri prijatelj Novaka Đoković, Mark Stiltano, nekada je bio glavna tema srpskih medija. On je bio u vezi s Anom Ivanović, ali su oboje krenuli drugačijim životim putevima. Danas je ovaj zgodni biznismen srećno oženjen Ruskinjom.
 

Mark Stiltano potiče iz britanske porodice koja je imućna, a većinu života proveo je u Monte Karlu, gde radi u kompaniji koja se bavi izgradnjom jahti i aviona.

Odustao je od tenisa odavno, a u sportu nije postigao previše uspeha. Ipak, preko tenisa je upoznao Novaka Đokovića, s kojim je dobar prijatelj.

Novak je Stiltana upoznao sa Anom Ivanović 2013. godine, pišu mediji. Marka je Ana u februaru upoznala s porodicom u Beogradu, takođe se šuškalo. Ali, krah ljubavi je usledio ubrzo – raskinuli su u junu iste godine.

Takođe, pričalo se da je Mark, pre Ane, bio u vezi sa srpskom Plejboj zečicom Anastasijom Buđić.

Ana Ivanović je u međuvremenu upoznala Bastijana Švajnštajgera, dok je zgodni Mark ljubav pronašao s ruskom manekenkom.

Njegova izabranica je Inga Kisiljeva, a venčali su se u Monte Karlu u avgustu 2018. godine. Mlada je nosila neobičnu venčanicu u mornarskom stilu.

Na venčanju je počasni gost bio, naravno, Novak Đoković.

Sudeći po društvenim mrežama, Mark je postao i otac, a na Instagramu deli idilične prizore iz njegovog porodičnog života.

***

Bonus video: Svi frajeri Adrijane Lime

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram