Gde je danas seksi kuvarica koju su povezivali s Novakom Đokovićem

Foto: Splash News / Splash / Profimedia, Instagram/queenofgreen

Loren sebe naziva "kraljicom zeleniša".

Pre desetak godina „nova veza“ Novaka Đokovića je osvanula u svetskim medijima. U pitanju je bila kuvarica Loren von der Pul koja se proslavila radeći sa slavnim teniserkama sestrama Vilijams. Nju su mnogi povezali sa našim šampionom posle jedne kontroverzne izjave Džona Mekinroa koji je Noleta uporedio sa golferom Tajgerom Vudsom, poznatim po ljubavnim aferama i prevarama.

Foto: Splash News / Splash / Profimedia

Ova devojka, koja ima diplome Pariske kulinarske škole i koledža “Le Cordon Bleu” u Los Anđelesu, godinama je bila lična kuvarica sestara Vilijams.

Preko njih je 2012. u Pertu, u Australiji svojevremeno i upoznala Novaka.

Foto: Splash News / Splash / Profimedia

Loren je spremala hranu na najvećim svetskim događajima, poput Olimpijskih igara, dodele Oskara i teniskog turnira na Vimbldonu.

U godinama koje su sledile ona i Novak su se često sretali, pa i fotografisali. On je potom rekao da su dobri prijatelji i da Loren sprema zaista fantastična jela.

Najviše pažnje su privukli kada su se slikali 2015. tokom Majami opena, a Loren je uz fotografiju postavila komentar: „Ono kada vam je svetski broj 1 veliki fan“.

Foto: Splash News / Splash / Profimedia

Loren je o Novaku jednom prilikom izjavila: „Samo sam mu pomogla u njegovoj dijeti. Želim mu da uspe jer je baš kul tip. On je moj prijatelj, a i nije moj tip momka.“

Novak se tim povodom nije mnogo izjašnjavao u javnosti, ali je očigledno svima stavio do znanja ko je njegova ljubav.

Foto: Ella Ling / Shutterstock Editorial / Profimedia

U međuvremenu je i Loren, poput Novaka, postala izuzetno spiritualna, a na Instagramu, osim slika fantastične hrane koju pravi, možete videti i njene snimke na kojima je izrazito senzualna i šalje svojim fanovima motivacione poruke. Njen životni moto je: Ne dobijaš u životu ono što želiš, već ono što svojom vibracijom privučeš.

***

Bonus video: Posle uspešne sportske karijere, Ana Ivanović u novom poslu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram