Gde je ćerka Tom Kruza koju zbog sekte nije video godinama

TOm Kruz i Kejti Holms
Tom Kruz i Kejti Holms sa svojom ćerkom Suri, Foto: GIULIO NAPOLITANO / AFP / Profimedia

Poslednji put je glumac Tom Kruz javno viđen sa svojom ćerkom još 2013. godine, a mnogi tvrde da je i to bila foto montaža. Kruz je ćerku Suri dobio sa glumicom Kejti Holms i ona sada ima 15 godina, odrasta kao prava lepotica a kontakt sa svojim ocem i dalje nema.

Iako je Tom Kruz izuzetno posvećen deci iz prvog braka s Nikol Kidman, potpuno je promenio ploču kada je u pitanju ćerka koju je dobio s kolegicom Kejti Holms i brojni izveštaji tvrde da je njima viđanje čak i zabranjeno. Ako se pitate zašto je to tako, odgovor je vrlo jednostavan – jer ona ne pripada sekti u kojoj je on.

Naime, Suri ne pripada sajentološkoj crkvi čiji je Tom počasni član. Tom je čak u jednom trenutku priznao da je sajentologija bila jedan od razloga zašto je njegova bivša supruga, Kejti Holms, podnela zahtev za razvod. Prema izveštaju HuffPost-a, Kruz je „eksplodirao od besa kada su ga pitali da li ga je Holms delimično ostavio da zaštiti Suri od sajentologije“.

Kejti Holms i Suri Kruz
Kejti Holms i Suri Kruz, Foto: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Glumac je odgovorio tako što je pitanje nazvao „uvredljivim“, rekavši: „Nema potrebe da štitim svoju ćerku od moje religije“.

Kruz je takođe priznao da Suri više nije praktikant sajentologije, što jsu mediji nazvali „velikim priznanjem jer se svako ko napusti veru smatra ‘supresivnom osobom’ i odsečen je od svih članova crkve, uključujući i njihove neposredne porodica.”

Suri Kruz
Suri Kruz, Foto: Robert O’Neil / SplashNews.com / Splash / Profimedia
Suri Kruz
Suri Kruz, Foto: Robert O’Neil / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Prema izveštaju Fox News-a iz 2016. godine, Kruz je izgubio kontakt sa Suri kada je imala sedam godina.

U junu 2017, isplivala je informacija da je Kruz odbio da se sastane sa Suri na Dan očeva iako je bio udaljen samo 35 kilometara.

Suri Kruz
Suri Kruz, Foto: NYCPAP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Navodno je Tom dobio dozvolu od suda da Suri može videti deset dana u mesecu, ali je sam odlučio da tu mogućnost ne iskoristi, a mnogi tvrde i da je Kejti Holms najverovatnije potpisala ‘neku vrstu ugovora o tajnosti u kojem kaže da neće reći ništa loše o sajentologiji’ kako bi mogla zadržati svoje primarno starateljstvo nad Suri.

Ipak, čini se da tinejdžerka danas živi srećnim životom, te je često paparaci slikaju kako šeta sa prijateljima Njujorkom, a mnogi su komentarisali i kako Tom možda ne bi mogao ni da je prepozna – iako sve više liči na svoju majku.

***

Bonus video: Paparaco lov na poznate

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram