Frizura Jelene Đoković na Vimbldonu zbog koje je niko ne prepoznaje

jelena đoković
Jelena Đoković, Foto: GLYN KIRK / AFP / Profimedia

Jelena je rešila da osveži izgled.

Umesto puštene ravne kose Jelena se u Londonu nedavno pojavila sa sasvim novim frizom. I tom prilikom je iznenadila mnoge jer smo obično navikli da je viđamo sa blagim talasima u kosi. Na jednoj od dve fotografije koje je objavila nju na pšrvi pogled zaista nije lako prepoznati.

Jelena je rešila da kosu uvije u sitne loknice, kao i da je napred zakači poput rajfa. Time je ona pokazala da joj gode lagane letnje frizure koje idu uz toplo vreme i izgledaju šik.

Ovo njeno izdanje privuklo je dosta pažnje, pa se među brojnim komplimentima našlo i pitanje kako je uvila kosu. Jelena je uz fotografiju koju je postavila na Instagram odgovorila da su u pitanju pletenice u koje je kosu uvila i tako sa njima ostala preko noći. Ujedno je tako pokazala da za zanimljiv upečatljiv izgled ne moramo uvek kod frizera, već da i same možemo lako do osvežavajućeg letnjeg looka.

Što se stajlinga tiče, ona se odlučila za efektnu crveno-belu kombinaciju. Obukla je belu majicu i bele uzane pantalone, ogrnula crveni blejzer, a obula crvene espadrile.

BONUS VIDEO: TOP 10 najlepših devojaka i žena tenisera

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram