Fotka Monike Beluči koja je razbesnela i njene najveće obožavaoce

Foto: Massimiliano Ferraro/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Prelepa glumica je pokrenula lavinu na Instagramu.

Svi već znamo da društvene mreže nisu naše pravo ogledalo i da sve nekako izgleda lepše na Instagramu. Filteri, šminka i fotošop su davno postali glavni saveznici žena. Monika Beluči je jedna od malobrojnih poznatih žena za koje to ne važi.

Ona već dugo uživa status jedne od najlepših žena na svetu među svim polovima i uzrastima. Decenijama  joj se dive različite generacije i nekako nam se čini da je vremenom postala još omiljenija nego u mladosti.

Monika je nedavno objavila fotografiju na Instagramu na kojoj je evidentno da je korišćen fotošop ili neki filter, što su joj fanovi momentalno zamerili.

Mnogi od komentara su se odnosili na preterano korišćenje fotošopa.

„Ti si tako divna, nema potrebe da edituješ lice na fotografijama“,  „Čemu fotošop Monika“, „Ne treba ti fotošop“, samo su neki od komentara njenih obožavalaca.

Kao i sa mnogim drugim poznatim ženama, fanovi su i ovaj put, sa istinskom divom koju cene, bili nemilosrdni.

Svaka žena može da koristi šta joj padne na pamet i šta joj se sviđa, bio to filter, fotošop ili stručnjak iz oblasti plastične hirurgije. Čak i kada dostojanstveno stari i navikla je svoje fanove na to da ne krije godine, i Monika je jedna od nas i kao takva zaslužuje da sama izabere kako će se prikazati u javnosti, a kako u svoja četiri zida. Samo to da ne zaboravimo i svima će nam biti mnogo bolje.

Bonus video: Madona

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram