Fotka koju je videlo 12 miliona: Rijana trudna pozira sasvim naga

rijana
Foto: Handout / Getty images / Profimedia

Iznova pomera granice.

Pevačica Rijana podelila je nikad viđene gole fotografije koje su nastale za vreme njene prve trudnoće. Na fotografijama vidimo lepu pevačicu kako pozira kraj mora noseći samo zlatni nakit.

‘U čast moje prve trudnoće, prihvatanja majčinstva kao magije koju je ovo telo stvorilo! Beba RZA… Još nije imao pojma koliko je njegova mama luda ili koliko će biti opsednuta njime’, napisala je pevačica juče u opisu objave.

View this post on Instagram

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Za samo jedan dan ovu seriju fotki je lajkovalo preko 12 miliona ljudi, uz više od 70.000 komentara.

Rijana je inače u februaru na Super Bowlu otkrila da je drugi put trudna. Njen stomačić nazirao se ispod crvenog kombinezona koji je nosila nastupajući na poluvremenu velikog sportskog takmičenja. Svojim 13-minutnim nastupom Rijana je ispisala istoriju jer je bila prva milijarderka i trudnica koja je nastupila na finalu američkog fudbala koje je uživo pratilo 113 miliona gledalaca, piše story.hr.

Otkako je prošle godine rodila prvog sina, taj je deo svog života odlučila da zadrži za sebe, a gotovo godinu dana je krila ime koje je dala sinu. Tek je nedavno otkrila da se njen sinčić zove RZA Athelston Mayers.

Rijana i ASAP Rocky očito su sinu dali ime kako bi odali počast muzičkom producentu i reperu RZA, frontmenu hip-hop benda Wu-Tang Clan iz Njujorka. Pevačica je više puta nakon porođaja snimljena u odeći s nazivom tog benda, a poznato je kako je njen partner sarađivao s članom grupe.

Rijana i ASAP Rocky su zajedno od kraja 2020, a pre toga bili su dugogodišnji prijatelji i on je bio deo njene turneje Diamond 2013. godine.

BONUS VIDEO: Poznate žene koje izgledaju sve bolje kako stare

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram