Fenomenalno je čiju sliku Jelisaveta Orašanin drži na zidu

Foto: Instagram/jagodenamagli

Ako ne volite sebe, kako ćete voleti druge?

Jelisaveta Orašanin podelila je selfi iz garderobe Beogradskog dramskog pozorišta, a jedan detalj na zidu iza nje nam je privukao pažnju.

Na njemu se nalazi crno-bela fotografija same glumice, što je zaista fenomenalno.

Naravno, ne znamo da li je Jelisaveta postavila tu sliku (pretpostavljamo da je ipak pozorište to uradilo), ali je svakako fenomenalna ideja za još malo ljubavi prema sebi, koja nam je svima potrebna na dnevnom niovu.

Orašanin igra u predstavi „Laž“ u BDP-u, uz Miloša Bikovića, Milorada Radonjića i Tamaru Krcunović. U pitanju je komedija u dramatizaciji Staše Bajec i režiji Nikole Ljuce, čija je premijera zakazana za 1. april 2023.

Baš kao Jelisaveta, ne zaboravite da svaki dan pohvalite sebe i učinite neko malo dobro delo „za svoju dušu“. Makar to bila obična kupka, čokolada ili pak slika na zidu.

Setimo se samo mantre Ruške Jakić, koja je svaki dan počinjala rečima: „Dobro jutro, lepotice“.

Važno je znati, kako teraputi kažu, da ljubav prema sebi nije ni postojana ni trajna. Menja se s vremenom i okolonostima. Ako vam reč „ljubav“ ne odgovara, razmislite o tome da radite na jednostavnom prihvatanju sebe.

Takođe, influenseri na društvenim mrežama često čine da ljubav prema sebi izgleda površno ili čak toksično. Ali, opet će vam reći svaki terapeut, ljubav prema sebi zaista ima potencijal da duboko utiče na vaš život i lični razvoj – tako da mali gestovi kojima je iskazujemo, ma koliko „blesavo“ delovali, uvek su dobrodošli.

***

BONUS VIDEO: Bojana Vunturišević o albumu Ljubav

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram