Fatalna crnka koja je zavela premijera Slovenije i zbog njega se odrekla svega

Foto: Instagram/tina_gaber

U početku nije želela da priča o svojoj vezi sa njim, ali je objasnila šta ju je privuklo.

Slovenački premijer Robert Golob (56) je svoju devojku Tinu Gaber upoznao preko njene sestre koja mu je bila pomoćnica u energetskoj kompaniji Gen-I, a onda je počela da radi u kabinetu premijera. Ljubav između Tine, koja je bila misica i bivša je devojka pevača Jana Plestenjaka, a pričalo se i da je bila u vezi sa bivšim slovenačkim ministrom saobraćaja Patrikom Vlačičem, na početku je bila tajna i ni ona ni on nisu želeli da je komentarišu.

Robert Golob inače ni pre Tine nije javno pričao o svom privatnom životu, čak u predizbornoj kampanji nije predstavio članove svoje porodice. Slovenački mediji su pisali da se razveo od supruge, ali on to nije komentarisao, samo je izjavio da živi sa decom.

View this post on Instagram

A post shared by Tina Gaber (@tina_gaber)

Tina Gaber je, od kad je obelodanjeno da je u vezi sa Golobom, često meta kritičara, posebno na društvenim mrežama.

„U mojoj glavi ljudi su dobri, volim ih. Mislim da su Slovenci srčana nacija. Na kraju krajeva, dokazujemo to iznova i iznova. Znamo da se okupimo, pomognemo, nasmejemo. Bistri smo, vredni i snalažljivi. Iskreno. Zato neću dozvoliti da me šačica manje zadovoljnih ubedi u suprotno. Naravno, to ne znači da me neka primedba ne pogađa. Ništa me ne nervira više od nepravde, neistine“, rekla je Tina Gaber.

View this post on Instagram

A post shared by showbuzz.hr (@showbuzzhr)

Iako u početku nije želela da priča o svojoj vezi sa Golobom, ipak je objasnila šta ju je privuklo.

„Zbog svoje inteligencije, naučnih saznanja i napretka, zapao mi je za oko i postao mi drag“, rekla je u jednom intervjuu.

View this post on Instagram

A post shared by Tina Gaber (@tina_gaber)

Na pitanje novinara da li bi ušla u vezu sa zauzetim muškarcem rekla je: „Nikad ne bih gradila sreću na tuđoj nesreći. Sve možete da dovodite u pitanje, ali ovo nikada nemojte.“

Tina ima 36 godina, bila je misica, TV voditeljka, influenserka, a danas se aktivno zalaže za prava životinja. Zbog veze sa premijerom prestala je da se bavi influenserskim poslom i marketinškim saradnjama. Na Instagramu je prati više od 26.000 ljudi.

***

Bonus video: Vuk i Dimitrije komentarišu stajlinge učesnika Izbora za pesmu Evrovizije

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram