Ekscentričan tata Zlatan Ibrahimović zabranio je deci nešto što danas svi roditelji dopuštaju

Svaka čast!

Bivši fudbaler Zlatan Ibrahimović je tokom karijere zaradio toliko novca da svojoj deci može da priušti sve što poželi. Međutim, jednu stvar sinovima Maksimilianu i Vincentu strogo brani.

Upravo je krajem prošle sezone okačio kopačke o klin i posvetio se porodičnom životu. S obzirom na to da je celu karijeru ekscentričan, takav je i u odgajanju sinova, piše SportSport, a prenosi Sport.life.Story.hr.

Naime, u svojoj drugoj autobiografskoj knjizi pod nazivom ‘Adrenalina’ opisao je svoj odnos prema sinovima i koliko želi da ih zašti od uticaja spoljašnjeg sveta, posebno interneta.

„Volim svoju decu kao ništa drugo na svetu. Za mene će oni uvek biti u najboljoj poziciji. Voleti ih znači štititi ih, odgovorno upravljati njihovom slobodom’, stoji u njegovoj knjizi.

Nije im dozvoljeno da imaju ​​društvene mreže jer, kako je napisao, ne želi da ih povrede loše stvari koje bi mogle pročitati o Zlatanu. Baš zbog toga na njegovom Instagramu nema fotografija njegovih naslednika i njegove porodice.

Robert O’Neil/MN Images Inc/LCD / SplashNews.com / Splash / Profimedia

„Umesto toga vidim da je puno dece objavljeno na internetu, neki naprave profil i sa sedam ili osam godina i već imaju hiljade pratioca“,napisao je Zlatan, te dodaje:
‘Ali hoće li ta deca, kad odrastu, biti srećna što su bila izložena na taj način? Šta roditelji znaju?’, istakao je.

Zlatan je rekao da će saznati kakve neistine postoje na društvenim mrežama, ali kada za to dođe vreme.

„Ne radi se o tome da ih držim ispod staklenog zvona. Ja imam odgovornost da ih izvedem na pravi put, oni će moći da nastave kako žele, čim budu mogli sami’, napisao je Zlatan.

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Inače, kao što je manje-više poznato svima Ibrahimović je imao teško detinjstvo, često je u švedskom društvu posmatran kao crna ovca i upravo iz tog razloga čini se da svoje sinove maskimalno zaštiti.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram