Ljubavna priča Zlatana Ibrahimovića počela je svađom oko Ferarija

Ibrahimović
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Prvo su se dobro isvađali.

Retko ko je upoznao svog budućeg partnera na način na koji je lepa Helena Seger upoznala fudbalera Zlatana Ibrahimovića. Njihova priča je siguran dokaz da varnice mogu da sevnu na najneočekivanijim mestima, pa čak i tokom svađe oko pogrešnog parkiranja.

Helena se prisetila incidenta u kom je upoznala svog budućeg partnera i priznala je da nije „lako živeti“ ni sa jednim od njih.

Ona je za Elle izjavila: „Loše je parkirao svoj ferari na parkingu u Malmeu. I to tako da nisam mogla da izađem sa mojim mercedesom. Prilično grubo sam mu rekla da ga odmah pomeri. I da, on je u mojoj reakciji video nešto što mu se dopalo. Nije lako živeti sa njim, ali priznajem, nije ni sa mnom“, preneo je The Sun.

Foto: movic, Credit line: FREZZA LA FATA – COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ibrahimović i Seger zajedno imaju dvoje dece, sinove Maksimilijana i Vinsenta.

Zlatan je odbio da govori o tome da li će se njih dvoje u nekom trenutku venčati i insistirao je na tome da oboje ne žele da ih definiše njihova veza.

„Mislim da mi se dopada Zlatan jer mu se suprotstavljam i ja imam neku svoju priču, izgradila sam svoju karijeru uz mnogo odricanja. Venčanje bi moglo da poremeti moj osećaj nezavisnosti. Ne želim da me jednostavno etiketiraju kao suprugu fudbalera ili pobednicu na takmičenju lepote. Mislim da ljudi ne znaju koliko sam učila, radila i borila se“, rekla je Seger.

Ibrahimović je inače jedan od zaljubljenika u ferari i za svoj 38. rođendan potrošio je 1,4 miliona funti na Monzu SP2.

Foto: @LucaSgro / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Međutim, skupa mašina ga je znatno prizemljila kada je dobio kaznu za brzu vožnju u okolini Malmea – a na sve to je vozilo bilo i neregistrovano.

***

Bonus video: Prosidba na fudbalskom terenu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Pinterest

Instagram