Dženifer Lopez prvi put izgleda kao ja kad krenem u prodavnicu – i obožavam je zbog toga

Dženifer Lopez Foto:SPOT-GAMR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ona izgleda odlično čak i kad ne izgleda baš najbolje.

Dženifer Lopez uslikana je u Los Anđelesu na putu ka svojoj kancelariji u možda i najopuštanijem izdanju ikada. Pevačica i glumica nije jedna od onih koje unajmljuju stilistu da ih spremi za šetnju po gradu i poznata je po majstorskim kežual autfitima čija je najjača strana upravo to što deluju zaista maksimalno ležerno.

„Ovako ja izgledam kad krenem u prodavnicu“, pomislih. Jedina je razlika što ja obučem mamin džemper star 30 godina i trenerku koja se izlizala od nošenja, a Džej Lo na sebi ima skupocene komade koji samo izgledaju tako opušteno – široki džins, običnu belu majicu, bele džombaste patike i predimenzionirani pleteni džemper. Kosu je skupila u niski rep, na licu nema ni trunku šminke i stvarno izgleda kao najzadovoljnija žena na svetu.

Dženifer Lopez Foto:SPOT-GAMR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Dženifer Lopez Foto:SPOT-GAMR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zanimljivo je da ovo njeno pojavljivanje dolazi samo dva dana nakon što su ona i njen muž Ben Aflek uhvaćeni u još jednoj napetoj razmeni u javnosti, što je dodatno podstaklo spekulacije da bi moglo biti problema u raju, otkriva DailyMail.

Par, koji je u braku manje od godinu dana, vozio se na Beverli Hilsu ranije ovog meseca kada su stali na crveno svetlo i započeli žestok razgovor.

Snimci koje je snimio jedan evropski turista i koje je ekskluzivno dobio DailyMai pokazuju vidno frustriranog Bena (50), koji je sedeo za volanom i razgovarao sa Dženifer dok je ona sedela na suvozačkom mestu njegovog električnog terenca Rivijan, sa spuštenim prozorima. U videu je jasno da se njih dvoje svađaju oko nečega, a Ben je posebno uznemiren i maše rukama afektirano. Džej Lo, s druge strane, izgleda tužno.

Podsećamo, njih dvoje su takođe uzburkali javnost prethodnog dana na premijeri Dženiferinog najnovijeg filma, Majka, u Los Anđelesu. U jednom trenutku dok je pozirala na crvenom tepihu, pevačica je imala namršteno lice i gestikulirala je na svog supruga, koji je izgledao ljutito, iako je čitač usana kasnije pojasnio da je to bilo daleko od svađe. Nakon što su snimljeni u tom napetom razgovoru, ubrzo su se vratili u holivudski režim sa blistavim osmesima i poljupcima dostojnim bine.

Dženifer Lopez i Ben Aflek
Foto: JIM RUYMEN / UPI / Profimedia

Čitač usana je potvrdio da je Džej Lo pitala Bena da li njen dekoltirani gornji deo ‘pokazuje previše’, nateravši ga da odgovori da izgleda dobro. Kasnije kada je par uspeo da pronađe svoju pravu pozu, glumac je zamolio svoju suprugu da se malo približi, a onda joj se nagnuo na uvo i rekao: „ne brini, dušo“.

Dženifer Lopez i Ben Aflek
Foto: Faye Sadou/MPI / Capital pictures / Profimedia

Čini se da je između njih dvoje ipak sve ok, a na Džejl Lo se to i vidi – nikad nije izgledala opuštenije.

BONUS VIDEO: Senidah I Lepa Brena Dvougao

Pratite nas i na društvenim mrežama: