Džejda Smit: Zašto sam plakala dok sam se udavala za Vila

Poznati 09. apr 202215:43
vil smit
Foto: Patrick T. FALLON / AFP / Profimedia

Isplivao snimak u kom kaže da nije želela da se uda za Vila.

U duhu aktuelnih događaja sa dodele Oskara i sankcija za Vil Smita, na društvenim mrežama je isplivao video iz 2018. godine gde je supruga glumca Džejda Pinket Smit priznala da zaista nije želela da se uda za njega.

Glumica, koja je u centru skandala s dodele Oskara i odluke Akademije da njenom mužu zabrani pristup ceremoniji na 10 godina, priznala je da je „plakala dok je išla do oltara“ pre nego se venčala sa Smitom 1997. godine.

„Bila sam pod tolikim pritiskom, znate, bila sam mlada glumica, a bila sam trudna i jednostavno nisam znala šta da radim“, izjavila je Pinket Smit u ponovo objavljenom isečku iz njene emisije „Red Table Talk“.

„Nikada nisam želela da budem u braku“, kazala je tom prilikom.

U snimku iz 2018. godine, koji je ponovo isplivao usred kontroverze, Pinket Smit se iskreno priseća da je njena majka, Adrijana Banfid Noris prisiljavala nju i Vila na venčanje nakon što je glumica ostala trudna s njihovim prvim sinom, Džejdenom, koji sada ima 23 godine.

„Stvarno nisam želela da se udam“, ponovila je Pinket Smit dok je pričala za okruglim stolom sa svojom mamom, kao i sa Vilom i njihovom ćerkom Vilou.

„Venčali smo se samo zato što je njena majka plakala“, rekao je Vil.

„Sećam se da sam želela da se ti i Vil venčate, ali ne sećam se vašeg odbijanja ideje o braku“, odgovorila je Adrijana.

„Sećam se odbijanja ideje o venčanju, ali ne i o braku“, dodala je.

Džejda i Vil venčali su se u zamku Klojster Kestl u predgrađu njenog rodnog grada Baltimora u Merilendu, a uprkos živopisnoj lokaciji, Pinket Smit i njena majka su priznale da je venčanje „bilo užasno“, prenosi klix.ba.

***

Bonus video: Oskar haljina koja je izgledala kao džinovska alga

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram