Dugo zabranjen spot Magazina sad je hit – ali i dalje šokira

Poznati 06. jan 202211:28 > 11:29
Magazin, printskrin: Youtube

Spot za pesmu "Maslačak" grupe bio je godinama zabranjen i mogle su ga gledati samo osobe starije od 18 godina, a od skoro je postao pravi hit na TikToku...

Pevačica Andrea Šušnjara na svom je TikTok podelila spot za pesmu „Maslačak“ koji je ubrzo postao viralni hit na ovoj društvenoj mreži, iako je nekada bio ‘previše’ za javnost zbog eksplicitnih scena u kojima je pevačica glumila domino damu.

„Nedavno sam otvorila i TikTok i shvatila da se ekipa ‘nakačila’ i to na način da me na koncerte u svoje gradove zovu tako što pjevaju ‘Maslačak’. To se dopalo poznatim TikTokerima pa su i oni počeli pjevati i dijeliti ‘Maslačak’, pjesmu koja je sve ove godine bila nepoželjna na Jutjubu“, rekla je Andrea za jedan hrvatski medij.

Spot je bio zabranjen, a sad hit

Sada 60-godišnji Tonči Huljić je tu pesmu napisao 2011. godine, a spot za „Maslačak“ bio je godinama zabranjen. Samo dva dana nakon izlaska spota isti je uklonjen sa jutjuba zbog neprikladnog sadržaja. Andrea glumi domino damu i u spotu muči muškarca koji ima povez na očima – a to je sve pre malo više od deset godina izgleda posmatrano kao previše provokativno.

„Maslačak je valjda tada bio šok za Jutjub zajednicu, premda se i prije deset godina puno gorih scena dalo vidjeti i u spotovima i u filmovima. No, pokazalo se da je ta pjesma i bez spota postala sada viralni hit, a kako je u međuvremenu uklonjena s Jutjuba, spot danas bilježi gotovo dva milijuna pregleda, a ljudi ispod pišu da su nas vidjeli na TikToku“, ispričala je Andrea.

@andreasusnjara1 HVALA DUBROVNIK, ni ponediljak, ni ograde ni zima ne mogu nam nista!! #iloveyou #thankyousomuch #maslacak #dubrovnik #grupamagazin #livefromstage ♬ original sound - Andrea Šušnjara

Pevačica je istakla i da se nasmejala kada je ugledala korisnike TikToka kako đuskaju uz stihove ove pesme i kako se uvek razneži kada joj se javi mladi obožavatelji.

„Da, ja jesam najnovija pjevačica Magazina, ali u bendu sam već jedanaest godina, i mnogi od tih momaka i cura danas mi govore kako imaju našu zajedničku sliku iz vremena kada su još išli u vrtić“, rekla je pevačica.

Verovatno je sada regionalna javna scena malo spremnija  za ovaj spot, a uz pomoć društvenih mreža mnogo je starijih pesama isplivalo na površinu u poslednje vreme…

***

Bonus video: Paparaco lov na poznate

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram