Pogledajte: Prve fotografije ministarke i njenog budućeg muža kompozitora, svadba u avgustu

Dubravka Đedović Foto:SAM

Imao je tremu pre prosidbe.

Dubravka Đedović, ministarka rudarstva i energetike, i Damir Handanović, kompozitor i direktor CEBEF-a, uslikanii su zajedno nedavno u Beogradu. Oni su u vezi i ovog leta planiraju da se venčaju, piše Hello.

Damir Handanović i Dubravka Đedović Foto:Boško Karanović/Hello

Oboje su bili vedri i nasmejani, a Đedović je za šetnju sa budućim mužem obukla roze belu haljinicu, idealnu za tople dane pred nama. Uparila ih je sa roze mokasinama.

Damir Handanović i Dubravka Đedović Foto:Boško Karanović/Hello

Kako se navodi, njih dvoje su se upoznali na sportskoj manifestaciji Serbian open, mnogo pre nego što je Dubravka postala ministarka. Posle samo nekoliko dana poznanstva, Damir joj je rekao da će jednog dana živeti zajedno, čemu se ona tada smejala. No, ispostavilo se da je bio u pravu.

Mediji pišu i da je Handanović odlično prihvatio i Dubravkino dvoje dece.

„Ima li šta lepše i izazovnije od dece? Imam veliku, raznoliku porodicu, sa mnogo dece. Dve devojčice sam usvojila i odgajila odmalena. One su sada mlade, velike devojke i drago mi je da sam im i dalje uzor i oslonac u životu i tako će zauvek biti. Dvoje najmlađih sam rodila u braku. Odgajati četvoro dece je uloga puna izazova, ali i beskrajnih zadovoljstava, koja proističu iz posvećenosti i predanosti tom zadatku”, izjavila je Dubravka ranije za Story.

Priča se da je budući mladoženja, bez obzira na to što je znao da će odgovor biti “da”, imao tremu kada je trebalo da zaprosi Dubravku.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram