Dru i Kameron – najbolje drugarice koje slave starenje

Poznati 21. sep 202111:38 > 11:39
Foto: United Archives/Impress / United Archives / Profimedia

Dru i Kameron su pokupile pohvale na Instagramu zbog toga što su "elegantno prihvatile svoje godine" nakon što su objavile zajedničku fotku bez filtera.

Koleginice iz Čarlijevih Anđela, danas imaju 46 i 49 godina. Nakon zajedničke fotografije, dobile su su ogromnu količinu pozitivnih komentara od obožavalaca koji su bili presrećni kada su videli da obe “prirodno stare”, bez oslanjanja na filere ili fotošop.

Najbolje drugarice još od 2000. godine, Dru i Kameron su gajile svoj odnos kroz dve decenije.

Na Instagram postu se vidi da su obe prilično našminkane, ali su bore i fine linije i dalje prisutne – baš kao i u pravom životu. Koža im nije savršeno zaglađena, što je pravo osveženje u moru “savršenih” tela i besprekornih lica.

Industrija u kojoj starenje nije dozvoljeno

Kameron je priznala jednom prilikom da je 2014. godine, stavila malo botoksa i da je zažalila.

“Prosto sam htela čisto malo da osvežim izgled. Međutim, lice mi se promenilo na tako čudan način i odlučila sam da to više nikad ne uradim. Radije ću imati lice koje prirodno stari, nego lice koje nije moje”, priznala je glumica.

Dru kaže da nikada ništa nije na sebi dorađivala, a da je razlog tome njena zavisnička priroda.

“Kada bih počela, jednostavno ne bih umela da se zaustavim. Nakon jedne igle, uskoro bih izgledala kao Džoslin Vajdenštajn. Osim toga, veliki sam pobunjenik. Kada sam videla kakvi se standardi nameću ženama i kako se dame muče da izgledaju na odeređeni način – rekla sam sebi: ne pada mi na pamet”.

Možda starenje ipak nije greh? Možda je sasvim u redu imati bore, fine linije i kožu koja nije u potpunosti zategnuta. Dve najbolje drugarice su pravi primer prirodne lepote koja traje.

***
Bonus video: Monika Beluči

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram