Demi Lovato svoj susret sa NLO opisuje kao prelepo iskustvo

Demi Lovato
Demi Lovato, Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pevačica je navodno doživela susret sa vanzemaljcima, te ga opisala kao “toplo, puno ljubavi i podrške.”

Demi Lovato je navodno jednom videla NLO i kako je rekla – iskustvo joj uopšte nije bilo čudno, čak naprotiv, piše Huffpost.

Demi, koja koristi zamenice oni/njih, pričala je u intervjuu o neobičnom prizoru koji je doživela. Naime prošlog oktobra u Nacionalnom parku Džošua Tri, videla je leteću plavu kuglu.

“Bukvalno sam ugledala tu plavu orbitu koja je bila na otprilike 15 metara, možda manje. I samo je letela na tri – četiri metra iznad zemlje, kao da održava razdaljinu između nas”, kaže Lovato. “Bilo je to predivno i neverovatno iskustvo.”

“Definitivno je promenilo moj pogled na svet. Imate neki osećaj, a odjednom se taj osećaj potvrdi. To menja realnost u kojoj živimo, zaista.”

Pevačica je posle toga počela da istražuje fenomen NLO-a snimajući rijaliti “Neidentifikovano sa Demi Lovato”.

Iako je priznala da bi bilo skroz normalno da se “izbezumila” nakon prizora NLO, ipak tvrdi “jedino što je stekla ovim iskustvom je upravo ljubav, i da nema mesta za strah”.

“Osećaj koji dobijete od ovih bića je tako topao i pun ljubavi i podrške. To je ogromna radost koja vas preplavi kada stupite u kontakt sa ovim bićima.”

A šta za nju taj ‘kontakt’ znači?

“Kada kažem uspostavimo kontakt, mislim na namensku meditaciju i pokušaje da manifestujemo ove prizore. Nije kao da se ja rukujem sa tim bićima – iako bih baš volela to. Mislim da su ova bića ekstremno miroljubiva i puna ljubavi, te kada se pojave skroz možete osetiti sve to.”

Lovato se nada da će “Neidentifikovano” inspirisati ljude da NLO kulturu posmatraju na totalno drugačiji način.

“Mislim da je jako važno da se o ovome priča zato što podiže naš nivo svesti. Širi nam svesnost i to je ono što treba da uradimo da bismo učinili svet boljim mestom.”

***

Bonus video: Fatamorgana

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram